Tekil Mesaj gösterimi
Türkolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Madem ki erler gibi yürüyor, ayaklarının çevikliğine güveniyorsun. Bunun şükür ifadesi olarak ağır ağır gidenlere katlanman gerekmez mi?
Seslenildi
721 Mesaj
Etiketlendi
80 Konu
Ruh Hali
Arastirmaci
Standart Cevap: Düşünce Platformunuz Bölümüne Yazar Başvuruları
18 Nisan 2020
12
Artan Nickli Üyeden Alıntı
bizi esnetilmeyen kurallara sahip despot bir idare gibi gören varsa istediği yerde zaman geçirebilir.

bunu cımbızladım burda dursun'

Damla onaylamıştır çünkü sana hayır diyememiştir demez'de zaten .. sana güveniyor çünkü

ben bir tavsiye vericem ister uy ister uyma ...
bende para kazanmıyorum ama gönül kazanıyorum hatır kazanıyorum

genel olarak dedimya kurallar on numara beş yıldız diye .
yani o bölüme o kurallar tamam .. alt konularda yazdığın aynı kuralları kaldırın
paylaşımlar olacak konular açılacak duruma göre neyin nasıl paylaşıldıgına uyup uyulmadıgına
analiz kararını ver notunu al bir kural çıkar .
her yerde aynı kural olmaz siteden bağımsız degil o bölüm ama özgünlük örgürlük adını taşıyor.
editörü varsayıyoruz seni bu bölümün ..

şimdi ben bir konu açıcam mesela düşünce platformu neticede dimi yazdığın kurallarda açtıgım konu yasaklı olmaması lazım.
ama sen diyorsunki bana falanca yerde birşey buldun bu paylaşılmaz sildim kaldırdım sebeb ?
yasak
nerde yazıyordu nerde yazmıyordu başlasın tartışma

genel kuralları sabitle digerleini kaldır bak bu tavsiyemdir . daha birşey demiycem uzuyor çünkü
anlıyosundur umarım beni . ben ayrıca Qasem ile kuralları bir damlaya göstermeden önce konuşurdum..

başta ortak fikirle başlayıpta sonda neden tek tabancasın

düşünce platformunun yazar başvuru konusundaki ilk özgür konu kural tartışmamdır bu.

daha yazmıycam gerisini bildiğin gibi yap . sonra bana sorun çıkmasında ayıp etmiş oluruz .. röportaj için ünlü çağırma durumu olursa beni rencide ettirmeyin abi.. neticede forumların ragbeti yok biraz renk katmak istiyorum hepsi bu.. kolay gelsin
Lafımı cımbızlamanıza gerek yoktu. Bunu kibirli bir ruh hâliyle demiyorum. Yıllarca forumlarda yöneticilik yaptım. Her üyeyi küfür, hakaret etmediği sürece dinledim. Herkesin düşüncesini de değerlendirdim. Temennim kimsenin karşımıza şartlanarak gelmemesi, rahat olun. Yazın, çizin.

Bütün alt forumlardaki kurallarda da genel kurallar yine yazıyor. İnsanlar konu açmadan evvel görsün diye ekledim. Gerekirse dediğinize uygun olarak üyelerin açtığı konulara moderatör (yazar) onayı getirebiliriz.

Yaklaşık iki hafta boyunca da herkesin görüşüne açık olarak istişare konusu açtık. Buna göre bir kategori düzeni oluşturmaya çalıştık. Sonunda toparladık ve böyle bir düzeni uygun gördük. Editör olarak bir yerden sonra sorumluluk ve yetki mekanizması benim sorumluluğumdadır. Bunu da nihaî durumda kullanmayı uygun gördüm.

Kimseye sorun çıkartmayacağımızı temin ederim tabii edep çizgisini aşmadıktan sonra. Rencide olmalık bir durum olacağını sanmıyorum. Siz ünlü bir kişiyle röportaj yapıp platforma eklerseniz bundan memnuniyet duyarız. Neden kötü bir durum oluşsun ki?

Son olarak şunu tekrar ediyorum. Her üye müsterih şekilde platforma katkıda bulunabilir. Şartlanmanıza, endişe etmenize gerek yok. Herkesin hakkını da vereceğiz. Çünkü benim için hak önemli bir mefhumdur. Asistan olacaktım asistan olamadım, kaç kere öğretim elemanı sınavlarında hakkım yendi. Ben hak nedir, emek nedir iyi bilirim. Yaşadığım bu tipteki olumsuz durumlar bana emeğin ve hakkın değerinin üstün olduğunu gösterdi. Bu yüzden burada başka üyelere ya da bana kırgın olup küs olan varsa bu vesile ile güzel bir adım atarak bu tatsız duruma son verelim. Hep birlikte güzel şeyler başaracağımıza inanıyorum.

Kolay gelsin.
Konu Türkolog tarafından (18 Nisan 2020 Saat 14:31 ) değiştirilmiştir.
Eğer şimdiye kadar başımıza gelenler bize bir şey öğretmediyse, bundan sonra bildiklerimiz hiçbir işe yaramayacaktır.