Damla Nickli Üyeden Alıntı
@Türkolog.
Sevgili Umut.
Ne ayıp değil mi.? Size tek bir kelam yazmamışım, bu yüzden öncelikle özür dilerim.
Sizi anlatmaya nereden başlayacağımı bilemiyorum. Bildiğim tek şey var ki, muazzam bir kişiliğiniz olduğudur.
Sizinle sohbet etmek, sizinle aynı dili konuşmak. Ben, kendi adıma söyleyeyim; ziyadesiyle mutluluk aşılıyor.
Sizin gibi kaliteli, bilgili, akademisyen, kültürlü, duyarlı, insani yön/leri tavan yapmış insanlar maalesef parmakla gösterecek kadar az.
Ve, yine tekrarlayacağım; iyi ki sizi tanımışım.
Buralarda maalesef ki, değer bilinmek çok zor. Kısaca; İyi ki bizimlesiniz, ''Ayaklı kütüphane''.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim hocam. Önemli değil şimdi ya da önce yazmanız, düşünmeniz yeterli. Hiçbir zaman övgü isteyen, megaloman bir tip olmadım. Kendi hâlimde işimi yaptım. Üzerime verilen görevi de yapmaya gayret ettim. Bu övgüleriniz karşısında da epey utandım. Yaptıklarıma karşı insanlardan sadece teşekkürü bir borç olarak beklerim. Başka bir beklentim yok.

Ben de burada olmaktan mutluyum. Kendime ait bir siteymiş gibi görüyorum. Bu yüzden karşılıksız bir şekilde mümkün oldukça bu site için faydalı olmaya çalışıyorum. Çünkü iyi niyetiniz ve güzel yönetim anlayışınız bunu hakediyor.

Saygılar.