Damla Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba @Blackheart, kolay gelsin.
Ben, hemen klasik sorularımla başlayayım.

- Olmazsa, olmazlarınız nelerdir.?
- Hayat bir tiyatro salonu, hepimiz bilerek, yada bilmeyerek rollerimizi oynuyoruz.
Siz, kendinizi bu tiyatro sahnesinin neresinde görüyorsunuz.?
- Forumunuz hakkın da düşüncelerinizi öğrenebilir miyim.?
- Forumunuz da beğendiğiniz ve beğenmediğiniz taraflar nelerdir.?

Merhaba Damla, teşekkür ederim.

- Olmazsa olmazım düzen ve spor diyebilirim. Yine şartlar uygun ise bulunduğum ortamda rahat edebileceğim ve huzur bulabileceğim konfor alanları. Bunlar dışında her şeye ayak uydurabilirim.

-Kendimi yazan, yöneten ve baş rol oyuncusu olarak görüyorum. Sonuçta söz konusu tiyatroda karşımıza çıkan her ne varsa bizim düşünsel süzgecimizden geçiyor ve eylemimize dönüşüyor. Tabii geçmişte baş rolü kaptırıp da kendi hayatımda figüranlık yaptığım zamanlar da oldu ama tecrübe ederek aştım ve üstesinden geldim. Zaten herkes kendi hayatının baş rolünü oynuyorken, kendi hayatımızda herhangi birine baş rol veremeyiz. Aksi halde oyundan zevk alamayız.

-Ben Forumunuz'u sahibine benzetiyorum ( tanıdığım kadarıyla ). Mütevazı , kendi halinde , sakin , samimi ve saygılı , az ama oldukça değerli kullanıcıların bulunduğu bir site. Dolayısıyla zaman geçirmek gayet keyifli.

-Şimdiye dek beğenmediğim bir şeye rastlamadım. Beğendiğim şeyler ise yukarıda saydıklarıma ek olarak renk uyumu ve düzeni.