Tekil Mesaj gösterimi
07 Ucu Olan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Seslenildi
47 Mesaj
Etiketlendi
3 Konu
Standart Cevap: İstanbul'un Asli Fatihi Çandarlı Halil Paşadır - Bülent Ecevit
13 Eylül 2020
6
Taht savaşlarında boğdurma astırma kestirme olmasaydı osmanlı bekası diye birşey kalmazdı ama çok başlılık ve iktidar sevdası her dönemde her uygarlıkta olmuş olan şeyler bunlar yadırganılacak bir olaylar değilki..
eleştire bilir herkes ama iftira düzeyine çıkması osmanlıyı geç o inanışa müdavim olanlara saygısızlık olur.. tarihçiler zamanında bunu halka anlattı nedenleri oluşları gereksinimleri .. halktanda sordular islam devleti değilmiydi bu neden kardeş kardeşle baba oğula geçinemediler diye ne dediler nefs var iktidar hırsı var kaç kıtaya hükmetmiş bir devlet evlat kardeş yüzünden batamazdı dediler yani onları bir geçmek lazım . senin benim ceddim yazdı tarihleri avrupa duyunca tir tir titriyor tarihi duyunca en yakın zamanda bu zamanlar fransa yunanistan medyası takip etmelisin..
bülent ecevit dediğiniz vasıflara sahipti evet ama iradesi otoritesi yoktu.. iyi bir yönetici olabilirdi.. ama önüne geleni imazala ecevit dediler oda imzaladı etraf güvenli' bir yöneticiydi o zamanında neler yaşandıgını yaşımız tutuyor biliyoruz değilmi.. o yüzden kişilerin hikayeleri değil var olmuş icraatları önemlidir. başarısız bir siyasetçiydi öylede kapandı mevzusu .. eleştirim yok ölmüş gitmiş allah rahmet eylesin .. ama bu bana zulüm 1453 de başladı mesajını getirdi hatrıma.. sizde hak verirsinizki ortalıkta muhalefet farklı işliyor tartışma ortamları çabuk alevleniyor.. ben size yönelik kırma gibi bir girişimle demiyorum konuya istinaden bu milletin tek fatihi var oda bellidir diyorum
Konu 07 Ucu Olan tarafından (13 Eylül 2020 Saat 04:37 ) değiştirilmiştir.
Düşüncelerim bende saklı..