Almora Nickli Üyeden Alıntı
Oraya üye olup mesaj yazma amacım; malum şahsın vicdanını huzursuz etmekti.

Ayrıca bir forum sahibiyseniz o forumda adaleti sağlamakla yükümlüsünüz. Benim banlanmamın yanlış olduğunu bile bile buna izin vermemeliydi.

Sizin aynı şahısla yaşadığınız şeyleri duydum. @Damla eğer sizin arkanızda durduğu gibi benim de arkamda dursaydı; şimdi ben de sizin gibi @Damla'yı savunuyor olurdum.
Ben forumun içişlerine karışmıyorum ama forum içinde de forum dışında da yaşanan çoğu şeyi biliyorum. Kimse sanmasın ki her yeri takip ediyorum; bana delilleriyle birlikte birçok şeyin haberleri geliyor. Sana kısa ve öz birkaç soru soracağım. Daha doğrusu, üç basit soru; bunlara eğer vicdanın rahat bir şekilde dürüstçe ve tatmin edici yanıtlar verebilirsen o zaman tamamdır diyeceğim, bu adam haklı. Bu adamın söylemleriyle eylemleri bir. Ancak bunlara yanıt veremezsen maalesef arkadaşlara hak vermek durumundayım.
  1. Haksızlığa uğradığını ve forum sahibinin haksızlığa boyun eğdiğini düşünüyorsun. Düşünmekten de öte bu yönde açıkça belirtiler yazıp sözlüğe yorum yapıyorsun. Aynı gün, aynı saatte benim sözlüğüme de olumsuz yorumlar yapıyorsun. Peki; böyle birisinin sahibi olduğu, kafanda soru işaretleri uyandıran birisinin de teknik sorumlu olduğu foruma -banın açılsa bile- neden takılıyorsun? Takılmayı geçtim; bahsettiğin rank altında yöneticiliği neden istiyorsun? Bence ortada bir adaletsizlik varsa, o adaletsizliğin olduğu yerde bulunulmaz. Söylemlerinde samimiysen bunu açıklar mısın bana?
  2. Buradan ayrılan bir kişinin, hatta isim de verelim. @Asrevya'nın yönetici olduğu foruma üye olup alay eder gibi tutumlar sergiliyorsun. Anımsar mısın bilmiyorum, aynı şekilde burada da bir konu açmıştın. Konuda "Almora Geldi" başlığına uygun bir içerik yazmak yerine, @Asrevya'ya verip veriştirmiştin. Sen o foruma kendi ağzınla itiraf ettiğin gibi; vicdani rahatsızlık vermek için gittiysen, bu foruma da nispet yapmak için girmediğini nereden bileceğiz?
  3. Son soru: Önceki ayrıldığın forumda hâlâ kalıyor olsaydın, dün oraya üye olacak mıydın? Burada admin olmak isteyecek miydin? Sözlüklere bu olumsuz iletileri gönderecek miydin?

Samimî yanıtlarını bekliyorum "hocam".