CaeLia Nickli Üyeden Alıntı
Hayır o değil genclerimizde bunu eğlence olarak görüyor sınıfa girdim cocuklar Elif hocam ne güzel çalıyordu neden susturdunuz diye sitem ettiler bende siz sınav bitsin eğlenceyi görüceksiniz o zaman dedim sonra aaa hocam iyi yaptınız burda sınavdayız hiç düşünmüyorlar biz gencleri demeye başladılar 
Gencler daha farklı bakıyor tamamen konuya genclikte olur böyle dicem ama bizde genc olduk o zamanda tepkimi vermiştim halada veriyorum vermeyede devam edicem Hoş değil müzik ile yapılan bu politika insan icraatıyla öne cıkmalı şimdi ben müziği güzel diyemi oy vericem komik yani.
Hocam serzenişiniz ayrı, tespitiniz ayrı güzel. Gençlerin siyasete bakış açılarının hangi minvalde olduğunu küçük bir örnekle resmettiniz. Vahim bir durum ne yazık ki. Tabi bu sözleri sarfederken şunu da söylemek isterim.Gençlerin gelecek kaygıları içindeyken siyasete odaklanmalarını beklemek doğru olmaz. Lakin, yönetim şeklimizin bize kazandırdıklarının idrakına varamayan gençlerin bu ülkenin geleceği olacağını da unutmamak lazım.