Kuzey Açık Profil bilgileri Kuzey nickli üyeye özel mesaj gönderin Kuzey nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Herşeyden vazgeçti. Üyelik tarihi 19 Mayıs 2015 Bulunduğu yer Arâf'tan.. Mesajlar 2.868 Seslenildi 213 Mesaj Etiketlendi 74 Konu Ruh Hali Beni Hatırla - Lesley Pearse Kitap Tanıtımı 24 Mayıs 2015 1 Beni Hatırla - Lesley Pearse Kitap Tanıtımı Gerçek bir hikayeye dayanan Beni Hatırla, Mary Broad adlı kadının hayatta kalma mücadelesini gözler önüne sererken sizleri de derinlerine çekecek.Cornwall,1786. Yirmi yaşındaki Mary Broad Avusturalya'ya sürgüne gönderilir. Mary yoldan geçen bir kadının ipek şapkasını çalarak hayatının en büyük hatasını yapmış olan bir denizci kızıydı. Bunun hemen ardından acımasız suları geçerek evinden çok uzaklara gitmeye mahkum edildi. Yolculuğu süresince ve ulaşacağı o bilinmez yerde karşılaşacağı dehşet verici şartlara sonuna kadar göğüs germesi gerekiyordu. Yine de Mary kendisi için bir şeyler yapmak konusunda umutlu ve kararlıydı. Bir gün mutlaka ait olduğu topraklara geri dönecekti...Sayfa Sayısı: 504 Baskı Yılı: 2010 Dili: Türkçe Yayınevi: Epsilon Yayınları Alıntı To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.