emrecoskun Nickli Üyeden Alıntı
Moderator Olmak İstiyorum

İsim : Yunus Emre

Mesleğiniz : Firma Sahibi

Forumdaki Online Saatiniz :2-3 saat

Modluk Hakkında Bilginiz : 2-3 forumda moderatorlük ve adminlik yaptım

Hangi Kategoride Mod. Olmak İstiyorsunuz ?: oyun tanıtımları ve ya bilgisayar donanımları

Başka Sitelerde Modlugunuz Var mı ?:evet <SANSÜR!>

Forum Hakkında Düşünceleriniz: Oyunlar Hakkında Gelişim Sağlama Açısından İyi Olabilir
Normalde yönetime, yani içişlere karışmıyorum. Ama @Jön TüRk arkadaşımın avatarınızda tespit ettiği reklâm üzerine başvurunuzu inceledim ve sizi biraz araştırdım. 18 yaşındasınız, buna karşılık firma sahibisiniz. Ne kadar ilginç!

Ayrıca, profilinizdeki e-posta adresi üzerinden bir istibarat yürüttüğümde ulaştığım sonuç: https://tr-tr.facebook.com/permalink...71990866256909 Firmayız dediğiniz domainse .tk uzantılı amatörce bir alan adı.

Sizin firmadan kastınız bu mu? Herkesin alabildiği .com, .net uzantılı alan adlarını bile kullanmayan; .tk uzantılı domainle firmacılık oynayan bir kişinin, forumda yöneticiliğinin ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır.

Son olarak; başvuru şablonunu doldururken, size başka bir forumda moderatör olduğunuz sorusu sorulmuş. Burada amaç, sizin internet içerisinde geçirdiğiniz zamanı payda ederek bu sürecin ne kadarlık dilimini Forumunuz.Com için ayırabileceğinizi ölçmektir. Siz buraya kalkıp başka bir site adresi yazmışsınız. Başvuruyu değerlendirmeye alan yönetici arkadaşım @Jön TüRk, sanırım bu kısma dikkat etmemiş. Avatarınızın kaldırıldığı gibi, bu kısım da iletinizden çıkarıldı.

Bilişim konusunda uzman olduğum için, teknik ve dolayısıyla güvenlik sorumlusu olarak yalan beyanlarınızı dile getirdim. Eğer hâlâ firma sahibiyim diyorsanız, vergi bilgilerinizi konuya ekleyin. Herkes şahit olsun, forum içerisinde sizden özür dileyeceğim. Ama ekleyemiyorsanız, yalan beyanlarda bulunarak bir yere başvurmama konusu size bir ders olsun.

Başvurunuz muhtemelen olumsuz neticelenir. İyi forumlar..