Gökkuşağı Açık Profil bilgileri Gökkuşağı nickli üyeye özel mesaj gönderin Gökkuşağı nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Nisan 2015 Mesajlar 12.870 Seslenildi 783 Mesaj Etiketlendi 180 Konu Ben seni dolu dolu yaşarken sen başka adamlarla doldurdun kalbini 05 Haziran 2015 1 Ve artık insanlar sevmeyi ve sevgiyi becermek yerine sevgiliyi becermek peşinde koşuyorlar...! Orhan Şimşek Yenilen taraf aşık olur... | Aziz Nesin | Kalbimdeki kir her gelenin ' Seni Seviyorum ' ayaklarıyla içeri girmesinden .. Olcay Derecik Hayvanlara kızmayın mazeretleri çoktur Mesela hiçbirinin utanma hissi yoktur! ..Seven insan önce kendinden geçmeyisonra kendini bulmayı özler.. Paulo COELHO Onca zamanın üstündeeskimeyen bir düşüncesin şimdi insan her gün anımsar mı aynı gözleri.. [İclal Aydın] Ben seni dolu dolu yaşarken sen başka adamlarla doldurdun kalbini. Belli değil şimdi hangimiz kazandı hangimiz kaybetti.. Batuhan Dedde. "Bisiklet sürmek gibidir aşk düşe kalka öğrenirsin. Öğrendiğinde denediğin ilk şey 'ellerini' bırakmak olur.." *İskender Över Alıntı To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.