Gökkuşağı Açık Profil bilgileri Gökkuşağı nickli üyeye özel mesaj gönderin Gökkuşağı nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Nisan 2015 Mesajlar 12.870 Seslenildi 783 Mesaj Etiketlendi 180 Konu Dünyanın güzel hissi; Sen ona bakarsın ve o sana çoktan bakıyordur 05 Haziran 2015 1 Dünyanın güzel hissi; Sen ona bakarsın ve o sana çoktan bakıyordur. Onu en çok yeni uyandığında pijaması o dağınık saçları ve uykulu gözleriyle evde ***** ***** dolanırken izlemek istiyorum. Ben seni yanımda hissedebiliyorsam eğer mesafede neyin nesi? Tekrar seçme şansım olsa yine seni seçerdim. Hayatımda sadece sen ol başka kimseye ihtiyacım yok diyen kişi ile hayat sonsuza dek paylaşılır. Evlenilir göz kırpmadan. Sevdiklerinizi incitmeyin.. Çünkü Onları birgün; İncitmek için bile bulamayabilirsiniz.. +Nerede Bekleyeyim Sizi? -Cehennemde +Kaçta Orada Olucaksınız? Bu sıcakta bile sarılmak istiyorum düşün. Alıntı To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.