Bizim buzdolabının buzdolabı poşetine sığmadığını gördüğümden beri hiçbir poşete güvenemiyorum. Güven sorunum var.
Acaba Amerikalılarda ok. whtewr i amnt sying anythnq .s.s diye trip atıyor mudur?
Ben oruç tuttuğuma göre komşunun çocuğu garanti hacca falan gitmiştir altta kalmayacak ya.
Kızlar; bugünün işini yarına bırakan, ama yarının giyeceğini bugünden düşünen çiçeklerimizdir! Onlara sahip çıkalım.
Allah herkesi; yüzüne 2-3 kg makyaj yaparak fotoğraf çektiren, sonra da ev halim diye yayınlayan kızlardan korusun.
Bu Acun var ya, ahirette bile program yapar. Yok böyle cennet, cehenneme var mısın, yok musun?
Aniden ayağı kalkınca oluşan göz kararması ve baş dönmesi beni bazen korkutmuyor değil.
Karpuz kadar harika bir yiyeceğin çekirdeklerle dolu olması, her güzelin bir kusuru vardır sözüne en büyük örnektir.
Gölgene lafım yok, O da seni adam sanıp peşinden geliyor.
Sarkozy'i anlamak için empati yapıp kendimi onun yerine koydum. Ama Fransızca bilmediğim için hiçbir şey anlayamadım.
Toprak adında sevgilim olsa romantik olamazdım ben. Garsona ben beyaz şarap sevgilime dönüp Topraam sen ne içiyon mu diycem, olmazdı yani.
Başka şeylere sinirlenip sana bağırıp sonra da seni sevdiğim için sana bağırdım diyenleri yere yatırıp tüm sevgimle tekmelemek istiyorum.
Orta okulda çıktığıyla evlenenler var. Ben orta okuldayken çıktığım tek şey teneffüstü.
Plajda okuyor gibi yaptığımız o kitapları okusaydık eğer bugün milletçe en az 100 yıl daha ileride olur, Mars'a mandalina ihraç ederdik.
Çocukken annesi tarafından plastik leğende yıkanmış ve habire hamam tasıyla başına vurulmuş bir adamın banyo fantezisi olamaz.
Ciddi bir ilişki istiyorum. Ne bileyim böyle mesaj filan değilde fax çekelim birbirimize.
Attığı imzanın aynısını tekrar atamayan insanlar olarak çok tatlıyız bence.
Adamın teki ateşini alabilir miyim? dedi, tabi dedim. Şurup içirdi gitti. Ne garip insanlar var.
Bugün Hong Konglu küçük esnaf için ağladım, yazık her film çekiminde dağıtıyorlar tezgahlarını, motorlarla içlerinden geçiyorlar.