Gökkuşağı Açık Profil bilgileri Gökkuşağı nickli üyeye özel mesaj gönderin Gökkuşağı nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Nisan 2015 Mesajlar 12.870 Seslenildi 783 Mesaj Etiketlendi 180 Konu Senin yanında oturup hiç birşey yapmamak bile dünyanın en güzel şeyi. 05 Haziran 2015 1 Papatyanın bile " Sevmiyo " deyip Başından savdığı bir adam bıraktın arkanda.. Helal sana.. H.G Bir kaç kişi eksiğiz artık.. İn Cin de bıraktılar top oynamayı. Şimdi şöyle geriye doğru yaslanıp göbeğinin pamuğunu ayıkla biraz Ve de ki; Hayırlısı.... H.G Senin yanında oturup hiç birşey yapmamak bile dünyanın en güzel şeyi. Yanından ayrılalı daha 5 dakika olmamışken "seni çok seviyorum" diye mesaj atan sevgili candır. Sebepsiz sevmektir aşk Nedeni olmadan bağlanmak birine. -Hatta sarılamamaktır utançtan Çünkü utanmaktır sevmek aslında- *Can Yücel Ne olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış demiş eskiler Kendi kendine konuşana deli değil yalnız derler. Cemal Süreya Artık insanları tanımak için zaman kaybetmiyorum. Nasıl olsa onlar zamanı gelince kendilerini tanıtıyorlar.." *Paul Auster Üzülmüyorum.. Çünkü hayatımdan çıkan hiç kimsenin hayatımda yeri yok. Düşünüyorum da değersizlere bu satırlar bile çok. Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki; üstüne milyonlarca bir şey söylenir Alıntı To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.