Gökkuşağı Açık Profil bilgileri Gökkuşağı nickli üyeye özel mesaj gönderin Gökkuşağı nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Nisan 2015 Mesajlar 12.870 Seslenildi 783 Mesaj Etiketlendi 180 Konu Dünümde olmayanlar , yarınım için akıl vermesin 05 Haziran 2015 1 sadece "sana" söyledim ....fakat herkes bilir. " seni seviyorum".......... CEYHUN YILMAZ Eğer Kış :" Bahar yüreğimde" deseydi.. Ona Kim inanırdı? Soğuduğunuz insanlar kelimeleriyle ısındığınız zamanlara aittir.... Bir kadının kaderi; Sevdiği adamın ihanetiyle Sevmediği adamın sadakati arasında çizilir.. Kapımı "her" çaldığında "açıyorum" diye.Sadece "istediğinde" gelme.İstediğimde "de" gel. ya; sonra yoksa.. ya hiç olmayacaksa onun için şimdi söyle içinden geçenleri durma... Üşüyor musun ? Üzülme bee ! gel yanıma.. O kadar yaktın ki canımı; Isınırsın. Üşümezsin bir daha.. “…bazıları hiç delirmez ne korkunç hayat sürüyorlardır allah bilir” -Charles Bukowski- Aşkta Yanılgı: Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup 'aşk' sanmakla oluşur.! Dünümde olmayanlar yarınım için akıl vermesin. Hakkımda bilginiz yoksa fikriniz de olmasın..! Alıntı To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.