Emolar doktor olursa yandığımızın resmidir. Zaten normal adamın yazısını okuyamıyoruz bi de ''pAr0l s4b4h Aqsh4m aÇ q4RnıNA.'' biteriz.
Facebook kronolojik siralamasi;
1) Fok baliklari
2) Kankaaskim
3) Olric efsanesi
4) Kuzen davasi
5) Ferihanin çöpü
Bi videoyu izlerken; "Dolsun da öyle izleyelim." demediğimiz gün TTNet işini iyi yapıyor demektir.
Çikolatayı yedikten sonra paketini çöpe atmaya üşenip katlaya katlaya ufacık yapıp yanına bir yere bırakanlar derneği.Alooo
Bir kürk 10 hayvandan yapılır 1 hayvan giyer.
+Yengen var mı ?
-Anlamadım?
+Pardon behlül yazmış.
tamam dikkatinizi çektim. Lütfen sokak hayvanları için kapınızın önüne bi kap su bırakın. En azından bayatlamış ekmeklerinizi çöpe atmayın. Onlar hepimizin hayvanı.
Dışardan herkesin sizi sevgili olarak gördüğü fakat karşındakinin seni arkadaş olarak gördüğü bir ilişki sadece Türkiyede'dir.
Ağlamıyorum gözüme pazartesi kaçtı.
Türklerde zaman:Geldim(10 dakika) birazdan ordayım(30 dakika) biraz gecikicem(1 saat) kuaföre uğrayıp geliyorum(paha biçilemez).
+alo kanka?
-ben annesiyim.
+olsun teyze insan bi efendim aşkım der.
Hugo geçen gün yolumu kesti yaşlanmış saçları ağarmış "unutuldum abi" dedi ağladı sonra şarap parası istedi 6'ya bastım sağa kaydı kaçtım.
Hiçbir hırs Türk filmlerinde kızarmış bütün tavuğu hunharca parçalayarak yiyen kötü adamın hırsından daha kuvvetli değildir.
M. Ö. 2000...... Al bu otu ye.
M. S. 1000...... O ot kötü gel bu duayı oku.
M. S. 1250...... O dua batıl inanç al bu iksiri iç.
M. S. 1500...... O iksirin ne faydası var al bu hapı yut.
M. S. 1750...... O hap etkisiz al bu antibiyotiği iç.
M. S. 2000...... O antibiyotik kimyasal al bu otu ye
Aynada kendini beğenip türlü mimiklere girmek. - Yapmadim demeyin yemezler
odamın tavanını çok seviyorum. her gece yatağa girdiğimde saatlerce bakarım bir günde çıkıp 'ne bakıyon lan' demedi . Canım ya.
'yhaaa hoff yaaamur yayooo' diyen kızla değil 'mübarek ne yağdı maşallah' diyen amcayla evlenirim o daha samimi . .
Azrail : Ölümlerden Ölüm Beğen.
/ Ergen : Sende Durumları Karşılıklı. ♥
Saate Bakmak için Telefonunu Çıkarıp Tekrar Cebine Koyar Koymaz Saati Unutanlar Klübü