Gökkuşağı Açık Profil bilgileri Gökkuşağı nickli üyeye özel mesaj gönderin Gökkuşağı nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Nisan 2015 Mesajlar 12.870 Seslenildi 783 Mesaj Etiketlendi 180 Konu Seni Kalbime Sakladım Dedin Ya Hani.. - Ölsem ‘ Yeri ’ dir Şimdi. 14 Haziran 2015 1 Sevseydin keşke. O zaman bir nedenim olurdu mutlu olmaya. Sevmişti bir zamanlar derdim ! Artık birbirimizi kumar masasına yatırdık. Ben seni kaybetmemek için önce kendimi sattım Sen kaybetmeye önce benden başladın Birgün kücük kızım bana ; `` Anne senin en büyük aşkın kimdi ? ´´ Diye sordugun da.. Eski resimLerini cıkarmak istemiyorum! Sana bakıp; Baban demek istiyorum.. Seni Kalbime Sakladım Dedin Ya Hani.. - Ölsem ‘ Yeri ’ dir Şimdi. KorKuyorum sana sormaya " beni seviyor musun " diye ya düşünürsen bir kaç saniye. Geçici asma beni kalıcı öldür..Boynumun izi kalsın yüreğinin ipinde.. * Aşk'tı insanın kendisini başkasının kalbine bağışlama şekli Aşk tek'ti Aşk sek içimlik bir zehirdi Çekmecelerden çok sonra çıkan bir beyaz kağıtla iç acıtansebepti.. ... Aşk hep'ti Hep'si geçti.. * Hava Durumu : Kafam BuLanık Yüzüm SoLgun BakışLarım SisLi GözyaşLarım Donuk . AnLasana Canım Sen Yokken HavaLar Bozuk.. * - Tüküren hayvana Lama Tükürdüğünü yalayan İnsana da dal'Lama denir .. - Bu böyledir O kadar .. * "Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle.!Herkesin gideceği bir yol vardır.Sen yeter ki yanında yer ayırmayı bil...Ne sen kimse için mecburi istikametsin ne de bir başkası senin için çıkmaz sokak..." * birşeyler yap. yine kandır beni ne olur. gitme de... Alıntı To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.