Ne zaman arasam ulaşmaya çalışsam ''aşk'' hep meşgul tonu veriyor..
Bize bir kere alo diyemezken bu kadar kiminle konuşuyor!
'' Çabuk aşkım ! gece 12 olmadan büyü bozulmadan yaşayalım biz'i yoksa ben kalbi kırık kül kedisi sen ise olacaksın lanet bir serseri .''
Bir ĸuruş bile değeri olmayan insanlara Milyonlarca değer biçiyorum saçmalıyorum.
Bugün Günlerden Ne ?
Yoksa '' SensizlikErtesi '' mi ?
Bazen de hakim yerine sevgilin hapseder seni dört duvar arasına.
Ve şöyle seslenir karşına geçip ;
- Gereği düşünüldü ''Ayrılıyoruz ! '
Acımasız olan sendin sevdiğim. Ben seninle birlikte ölebileceğimiz günü düşlerken bensiz yaşayabilen sendin sevdiğim. Bak sana hâlâ sevdiğim diyorum; çünkü ben seni içimden terk etmedim! Çünkü ben seni intihar etmedim. Çünkü ben uğruna ölebileceğimi sandığım biri için yaşadım hep!
Unutulacaksın hiç okunmamış eski bir kitap gibi.
Bazı erkekler çok paranın bütün kızları etkileyeceğini sanır. Tıpkı çok makyajlı kadının kendini çok güzel sanması gibi .
Şimdi yoksun diye krallıktan alıp soytarı yapacak değilim seni. Soytarılar gülümserken en çok kralına küfrederler. Seni hala gülümseyerek anıyorum sevgili…
Kralsın…
Herşey bir anda anlamsız gelecek
işte biz o gün tükeneceğiz ..
Hiç karanlıkta kalmam bir gün "Eşim" olursan.
Bir kez sevme hakkım vardı.. Ve ben milyonlarca insan içinde bu hakkımı sende kullandığım için çok pişmandım! Nerden bilebilirdim senden sonra birisi aşk dediği zaman dudaklarımda sus gözlerimde yaş kalacağını.. Bir kere giyilen her şey ikincisinde biraz daha bollaşır.. Sen tam olmuştun üstüme! Şimdi kim gelse bede nime göre aşk bulamıyorum.
sana "Seni Seviyorum" dediğim kadar Anneme "Peki Annecim" deseydim; Hazırdı cennetteki yerim.
Aklım olsa seni sevmezdim.
Şükret ki yüreğim var !
Gitsen de kalsan da yine ‘el’ ol bana.
Saçımı okşayıp yaşımı silen bir el ağladığımda..
ÖyLê biri varki GönLümdê.. ALayınız yaLan gözümdê