Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
JesT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
05 Aralık 2016
Mesajlar
2.602
Seslenildi
157 Mesaj
Etiketlendi
30 Konu
Ruh Hali
Utangac

Standart Esad Yanlısı Milislerden Tehdit; Saldırıları Durdurmazsa ABD'yi Vururuz

07 Haziran 2017
1

Beşar Esad'ı destekleyen silahlı bir ittifak, ABD'nin hava saldırıları durmazsa ülkedeki Amerikan askeri hedeflerini vuracaklarını açıkladı.



Suriye'de Beşar Esad'ı destekleyen silahlı bir ittifak, Esad rejimine yapılan Amerikan hava saldırıları durmazsa, gözettikleri itidali bir yana bırakarak, ülkedeki Amerikan askeri hedeflerini vuracaklarını açıkladı.

İRAN DESTEKLİ Şİİ MİLİSLER TEHDİT ETTİ

Bu tehditle, ABD ile Suriye'nin güneydoğusundaki Irak sınırında etkin olan İran destekli Şii milisler arasındaki gerilimde artış gözleniyor. ABD, salı günü bölgede kendi askerlerine ve ABD'nin desteklediği diğer unsurlara karşı tehdit oluşturan İran yanlısı güçlere karşı hava saldırıları yapmış, saldırıda 15 militan öldürülmüştü.

DUYURU HİZBULLAH'TAN GELDİ


Esad yanlısı ittifakın açıklaması, "Suriye'ye müttefik güçlerin harekat merkezi komutanı" imzasını taşıyor. Duyurunun dağıtımını Esad'a askeri destek veren Lübnanlı Şii Hizbullah örgütü yaptı. Duyuruda, "Amerika iyi bilir ki Suriye, Suriye Arap Ordusu ve müttefiklerinin kanı ucuz değildir ve onların Suriye'deki mevzilerini vurma yeteneği gerektiğinde mevcuttur" denildi. Suriye'nin müttefiklerinin şimdiye kadar susmuş olmalarının bir zayıflık belirtisi olmadığı kaydedilen açıklamada, bunun başka çözümler bulunması için başvurulan itidalin işareti olduğu vurgulandı.
"Eğer Amerika daha ileri gider ve kırmızı çizgileri aşarsa bunun (itidalin) sonu gelecektir." denildi
ABD, güney Suriye'deki güçleri için bir tehdit olarak gördüğü İran destekli militanlara karşı salı günü yaptığı saldırının bir benzerini de 18 Mayıs'ta yapmıştı.

ABD'DEN UYARI


Washington'dan yapılan açıklamalara göre ABD son günlerde değişik gruplara uyarılar yaparak, güneydeki Al Taft kasabası yakınında Amerikan özel kuvvetleri ve ABD destekli savaşçıların barındığı bir garnizondan uzak durmalarını istiyor.

Haberler.Com

Farkedmez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
13 Nisan 2016
Bulunduğu yer
Tel'aran'rhiod
Mesajlar
20.014
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu
Standart Cevap: Esad Yanlısı Milislerden Tehdit; Saldırıları Durdurmazsa ABD'yi Vururuz
08 Haziran 2017
2
Yiyin birbirinizi.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj