Antep Mutfağı : Lahmacun Lahmacun MALZEME; 1 kg. azyağlı kıyma 1,2 kg. domates 5 bağ maydanoz 200 gr. dolmalık yeşilbiber 100 gr. sarımsak 1 yemek kaşığı biber salçası Karabiber,tuz TARİFİ: Maydanozlar yaprak yaprak ayrılır.Sarımsaklar temizlenip biberlerin çekirdekleri çıkartılır.Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir ve içine kıyma konarak iyice karıştırılır.Elde edilen harç pide fırınında fırıncı tarafından yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:45. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Site kurucuları: Damla ve Meltem