Lahmacun
MALZEME;
1 kg. azyağlı kıyma
1,2 kg. domates
5 bağ maydanoz
200 gr. dolmalık yeşilbiber
100 gr. sarımsak
1 yemek kaşığı biber salçası
Karabiber,tuz
TARİFİ:
Maydanozlar yaprak yaprak ayrılır.Sarımsaklar temizlenip biberlerin çekirdekleri çıkartılır.Temizleme işi bittikten sonra bütün malzemeler zırkla doğranır veya robotta kıyma halini alıncaya kadar çekilir ve içine kıyma konarak iyice karıştırılır.Elde edilen harç pide fırınında fırıncı tarafından yapılır.
Üyelik tarihi
18 Ekim 2015
Bulunduğu yer
Sevilla
Yaş
32
Mesajlar
1.408
Seslenildi
47 Mesaj
Etiketlendi
11 Konu
Antep Mutfağı : Lahmacun
21 Ekim 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati