A VİTAMİNİ: Balık, yumurta sarısı, kırmızı et, süt, yoğurt, havuç, kayısı, tatlı kabak, kavun, şeftali, ıspanak, brokoli, tere, maydanoz, dereotu ve roka.

C VİTAMİNİ: Maydanoz, yeşil sivribiber, roka, turunçgiller, kuşburnu, soğan, kereviz, brokoli, çilek ve kivi.

E VİTAMİNİ: Bitkisel yağlar, yağlı tohumlar, yeşil yapraklı sebzeler, yumurta ve kepeği ayrılmamış un.

SELENYUM: Balık, deniz ürünleri, etler, tahıllar, yumurta, brokoli, lahana, kereviz, soğan, sarımsak, mantar ve turp.

ÇİNKO: Etler, balık, süt, peynir, yumurta, deniz ürünleri, yağlı tohumlar, kurubaklagiller, kepekli tahıl ürünleri ve mantar.