Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi
Cookie, Jön TüRk, Penia

Like Tree8Beğeniler
  • 1 Post By erdemkerim
  • 2 Post By Penia
  • 5 Post By Regex
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
27 Aralık 2016
Yaş
40
Mesajlar
5
Seslenildi
2 Mesaj
Etiketlendi
0 Konu

Standart Yöneticiler hakkında

20 Ağustos 2017
1

Yöneticilerden biri mesajımı editleyerek bana saygısızlık yapmaktadırlar. Bir link paylaştım cünki mecburdum soru sormuştum http://www.forumunuz.com/uydu-frekan...tml#post610743 burda en alttaki soruyu fakat linki silmişler sanki kötü bişey yapıyormuşuz gibi özgürce bişey soramazsak link paylaşamazsak forumların ne anlamı kalır üyeliğimi sildireyim o halde? ayıp yani olmaz ki böyle sorumu cevaplasaydın bari oda yok neyse kendileri bilir.

Not o link bahis siteside değil yani neye dayanarak silip bana saygısızlık yapılıyor bir çok forumda bu anlayış var faydalı konuyla alakalı olduktan sonra paylaşıma illegal değilse engel konulmamalı yanlış veselam.

Bunu okuyorsa o moderatör esefle kınıyorum.

Penia bunu beğendi.
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik
Standart Cevap: Yöneticiler hakkında
20 Ağustos 2017
2
Ben sildim link vermek yasak @erdemkerim
Damla ve Matmazel bunu beğendiler.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
27 Aralık 2016
Yaş
40
Mesajlar
5
Seslenildi
2 Mesaj
Etiketlendi
0 Konu
Standart Cevap: Yöneticiler hakkında
20 Ağustos 2017
3
tm link vermeden yazarız bizde yazıyorum bilgin olsun sayın penia hanım.
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
22 Şubat 2015
Bulunduğu yer
<?php include("config.php"); ?>
Mesajlar
5.501
Seslenildi
2935 Mesaj
Etiketlendi
293 Konu
Standart Cevap: Yöneticiler hakkında
20 Ağustos 2017
4
@erdemkerim; yöneticilerden biri, birkaçı veya tamamı burada sana ya da herhangi bir üyeye saygısızlık yapmaz. Saygı nedir? Paylaşım nedir? Önce bunları irdeleyelim.

Burası bir forum sitesi ve bizim diğer forumlardan farkımız, diğer platformlarda olduğu gibi buranın bir çöplüğe dönüşmesine izin vermiyor oluşumuzdur. Bunun için de kurallarımız vardır. Link paylaşmak, başka bir sitenin reklamını yapmak forumda yasaktır. Bunu ne için yapıyoruz? Kendimiz için mi? Yine sizler için, yine sizlerin rahatça forumda bulunabilmeniz için. Bu yüzden Google reklamları bile eklemiyoruz. Sırf sizleri düşündüğümüzden forumdan maddî bir çıkar bile sağlamıyoruz.

Forumdaki bütün yöneticiler de, işlerini gayet başarılı bir şekilde yapan ve gönüllülük esasına göre çalışan arkadaşlarımız. Asıl saygısızlık, onlar hakkında şikâyet konusu açmaktır. Bundan sonra paylaşımlarında, yorumlarında link bulundurma lütfen. Foruma hoş geldin. Konuyu sonlandırıyorum. İyi forumlar dilerim.
Damla, Penia, Matmazel ve 2 kişi daha, bunu beğendiler.
When injustice becomes law, resistance becomes duty.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj