Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik

Forumunuz Reina’daki saldırıda flaş gelişme

01 Ocak 2017
1

Reina’daki saldırıda flaş gelişme

Bakan Soylu: Özellikle İstanbul'da yılbaşına yönelik istihbaratlar vardı ve biz de tedbirler aldık. Saldırganın 1 kişi olduğu gözüküyor. Saldırıyı düzenleyip içeride kıyafetini değiştirdiğine yönelik bilgiler var.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ortaköy’de Reina isimli gece kulübüne yönelik düzenlenen saldırının ardından Şişli Etfal Hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları, ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı “Hastanelerde 65 yaralı var. 4’ünün de durumu ciddi. Tedavileri sürüyor” dedi.
Akdağ’ın ardından konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise “Şimdi milletimizin şunu demeye hakkı var” diyerek ‘istihbarat’ eleştirilerini yanıtladı. Bakan Soylu “Gerek DEAŞ gerek PKK gerek DHKPC yani içinde bulunduğumuz durumda gerek yabancı servisler gerekse kendi istihbarat örgütlerimize bu tip ihbarlar gelmektedir. Kimisi isme dayalıdır kimisi de daha ziyade bir çerçevedir. Yani ‘şurada bir olay olacak’ yönünde… İstanbul’da Ankara’da… Bunun üzerine özellikle yılbaşı ile ilgili arkadaşlarımız Türkiye’nin her tarafında önlem aldılar. En yoğun önlemler de İstanbul’da alındı. Buna yönelik ihbarlar hep söz konusuydu. Bir kısmı istihbaridir, bir kısmı emniyet güçlerimizin yaptığı çalışmalar neticesinde… İstanbul Emniyet Müdürümüz de olaydan çok kısa bir önce bölgedeydi. Beşiktaş Belediyesince düzenlenen etkinlik alanının denetlenmesi konusuna (Dolmabahçe’de) bakıyordu… Sayın valimiz güvenlik komuta merkezindeydi. Özellikle yılbaşından önce birçok operasyon da gerçekleştirildi. Bu tür istihbaratlar her zaman geliyor, değerlendiriliyor.” diye konuştu.

‘SALDIRGAN TEK BAŞINA’


Reina’daki saldırıyı “insanlık dışı, vahşet” olarak yorumlayan Soylu, saldırganların 3 kişi olduğu iddialarını da yalanladı. Bakan Soylu “Emniyet’in bize verdiği bilgiler saldırganın bir kişi olduğu yönünde. Ve içeriye tarayarak girmiş. İçerden farklı bir giysiyle dışarıya çıkmış” dedi.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik
Standart Cevap: Reina’daki saldırıda flaş gelişme
01 Ocak 2017
2
Yazık yazık.Gözümüzü açar açmaz gene terör, ölüm hep iyi dileklerde bulunduk ülkemiz için dualar ettik ama nafile.Diyecek kelime bulamıyorum

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj