Forumunuz.Com
  • Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan
  • 1
  • 2

Forumunuz.Com (https://www.forumunuz.com/)
-   vBulletin (https://www.forumunuz.com/vbulletin/)
-   -   vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım! (https://www.forumunuz.com/vbulletin/70457-vbulletin-38-benzersiz-turkce-dil-paketi-100-turkce-premium-paylasim.html)

Regex 24 Temmuz 2016 16:38

vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Merhaba,

- Dil dosyası tüm 3.8 sürümlerinde çalışır.
- 2009 yılından başlanarak tarafımca aşama aşama çevrilmiştir. IRCRehber.Com (2009), IRCForum.Com (2012) gibi eski forumlarımda kısmen kullanılmıştır.
- Çeviri 2014 yılında tamamlanmış ve bugüne kadar çok kısıtlı projede kullanılmıştır.
- Bu dil paketinin şu an etkin olarak kullanıldığı hiçbir forum sitesi yoktur. Forumunuz.Com'da, burayı ilk kuran teknik admin ben olmadığım için kullanılmamaktadır ve ben geldikten sonra da geçerli dil paketiyle değiştirmedim. Son olarak kurduğum forum eski ortağıma aitti ve o da forumunu 5-6 ay önce kapattı. Bu yüzden şu an bu dil paketi özgünlük ve benzersiz oluşu niteliklerinden ödün vermemiştir.
- Çeviride öz Türkçe sözcüklerin kullanımına özen gösterilmiştir. Örneğin, İngilizce message sözcüğünden dilimize geçen mesaj sözcüğü yerine; ileti sözcüğü benimsenmiştir. Bunun gibi ayrıcalıkları vardır.
- Anlatım bozukluklarından da çoğunlukla arındırılmıştır. Örneğin, "giriş yap" bir anlatım bozukluğudur. Bunun yerine Microsoft ürünlerinden de alışkın olduğumuz "oturum aç" kullanımı log in'in çevirisi olarak pakette kendine yer bulmuştur.
- Her yerde kurulu olduğu için olası biçimde karşılaştığınız bir büyük bir küçük harfle sözcüklerin başlaması, user sözcüğünün üye şeklinde çevrilmesi gibi imlâ hataları, yazım ve çeviri yanlışları yapılmamıştır.
- Daha birçok yönüyle, Türkiye'deki en iyi vBulletin 3 dil paketi diyebilirim.

Paylaşım Nasıl Olacak?
Takdir edersiniz ki böylesine emek verdiğim bir çeviriyi, doğrudan paylaşmak emek hırsızlarına davetiye çıkarır. Bu yüzden istek üzerine göndereceğim. Göndereceğim her kişiye, ileteceğim dosyaya ayrı bir işaret bırakacağım; dolayısıyla warez ortamlarına düşerse kimden sızdığını da bileceğim. Bu bağlamda her isteyene de maalesef göndermeyi düşünmüyorum.

Bu paylaşımı Forumunuz.Com'a özel kıldım. Paylaşım şu an için yalnızca 3 kişiyle sınırlıdır.

Dil paketini isteyenler, öncelikle bu başlık altından isteklerini iletecekler. Sonrasında bana özel ileti (PM) yoluyla, dil paketini hangi forumda kullanacaklarını belirtecekler. Gerekli incelemeleri yaptıktan sonra uygun görürsem kişiye dosyayı göndereceğim.

Not: Footer alanında herhangi bir link, reklam bulunmuyor. Emeğe saygılı olunması açısından footer şablonunda ya da copyright alanında kullanıcı adım yazılırsa memnun olurum. Zorunlu değildir.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Nyenaira 24 Temmuz 2016 16:45

Cevap: vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Gercekten guzelmis abi , eline saglik :ppty: Umarim dogru kisiler istifade ederler.

Jön TüRk 24 Temmuz 2016 23:54

Cevap: vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Eline sağlık kardeşim.

Fantomex 13 Ağustos 2016 14:03

Cevap: vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Hocam ben istiyorum arada bi lazım olur :) @Regex

Penia 13 Ağustos 2016 14:05

Cevap: vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Emeğine sağlık enişte :rose:

Regex 13 Ağustos 2016 14:10

Cevap: vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Alıntı:

Sezar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 247440)
Hocam ben istiyorum arada bi lazım olur :) @Regex

O şekilde maalesef gönderemiyorum. Arşivlik bir dosya olmasını istemiyorum. Kurulacağı yeri bilmem gerek.

Fantomex 13 Ağustos 2016 14:17

Cevap: vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Neyse tamam gerek yok

Emir 13 Ağustos 2016 14:18

Cevap: vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Gerçekten Gerekli ve bir o kadarda faydalı bir paylaşım ..Teşekkürler @Regex

Caddeci 14 Ağustos 2016 20:49

Cevap: vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Bir aralar google üzerinden vBulletin eklentileri arasında en çok aranılan ve talep gören eklenti olmakla birlikte; reklamsız, zararlı kod/yazılım içermeyen ve sisteminizde güvenle kullanabileceğiniz bir pakettir. Geçmiş zamanda deneme fırsatım olduğundan dolayı gönül rahatlığıyla kullanabilir, diğer dil paketlerine nazaran daha işlevsel olduğunun garantisini verebilirim.

Bu denli emek verilerek yapılan bir iş bence kullanılmalı, kullandırılmalıdır. Çünkü; dil paketi deyip geçmemek gerekiyor. En ufak bir zararlı yazılım sisteminize istenmeyen ve geri dönüşümü olmayan hasarlar verebilir. Bu yüzden tavsiye ederim.

Eline emeğine sağlık.

Regex 24 Ağustos 2016 21:17

Cevap: vBulletin 3.8 BENZERSİZ Türkçe Dil Paketi ~ %100 Türkçe! - Premium Paylaşım!
 
Konuyu açarken 3 paylaşımla sınırlandırmıştım. Dil paketini @eVerY ile gireceğimiz projede kullanmaya karar verdik. İkinci olarak günler öncesinden söz verdiğim için @Cry'a gönderdim. Kendisinin yorumunu da bekliyorum.

Gelecek isteklere göre, son olarak bir kişiye daha gönderebilirim. Dediğim gibi çok sayıda kişinin eline geçmesini istemiyorum. Yorumlar için teşekkür ederim.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:37.
  • Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan
  • 1
  • 2

Powered by vBulletin® Version 3.8.9   Copyright ©2000 - 2026, vBulletin Solutions, Inc.

Site kurucuları: Damla ve Meltem