Malzemeler

1 kutu konserve bezelye
1 kavanoz garnitür
200 gram kuşbaşı dana eti
1 adet orta boy kuru soğan
1 tatlı kaşığı tuz
1 Çorba Kaşığı Domates Salçası
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı krabiber

Adım1

Soğanın kabuğu soyulur ve yemeklik olarak doğranır.

Adım2

Tencereye ilk olarak sıvı yağ eklenir. Ardından soğan eklenerek iyice kavrulur.

Adım3

Kuşbaşı et de başka bir tencere içerisinde bir müddet pişirilir.

Adım4

Sonra et soğanın olduğu tencereye alınır ve bir müddet soğan ile sotelenir.

Adım5

Tencereye bezelye, garnitür, tuz, karabiber, kimyon ve salça eklenerek iyice karıştırılır.

Adım6

Son olarak da tencereye içindekilerin üzerini biraz geçecek kadar sıcak su eklenir ve kapağı kapatılarak pişmeye bırakılır.