Malzemeler
1 kutu konserve bezelye
1 kavanoz garnitür
200 gram kuşbaşı dana eti
1 adet orta boy kuru soğan
1 tatlı kaşığı tuz
1 Çorba Kaşığı Domates Salçası
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı krabiber
Adım1
Soğanın kabuğu soyulur ve yemeklik olarak doğranır.
Adım2
Tencereye ilk olarak sıvı yağ eklenir. Ardından soğan eklenerek iyice kavrulur.
Adım3
Kuşbaşı et de başka bir tencere içerisinde bir müddet pişirilir.
Adım4
Sonra et soğanın olduğu tencereye alınır ve bir müddet soğan ile sotelenir.
Adım5
Tencereye bezelye, garnitür, tuz, karabiber, kimyon ve salça eklenerek iyice karıştırılır.
Adım6
Son olarak da tencereye içindekilerin üzerini biraz geçecek kadar sıcak su eklenir ve kapağı kapatılarak pişmeye bırakılır.