Konu
:
Başlarken...
Tekil Mesaj gösterimi
Qasem
Açık Profil bilgileri
Qasem nickli üyeye özel mesaj gönderin
Qasem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Seslenildi
87 Mesaj
Etiketlendi
6 Konu
Ruh Hali
Cevap: Başlarken...
11 Kasım 2015
6
Sevgili Kalem Erbabı @
Hatra
ya ithafen...
Cümlelerime Aslında Lusi diye başlamak istiyorum... Karanlıklara ışık olmuş Gizemli diyarın Munzevi Meleği Lusi... Bugün bir kez daha okudum yazmış olduğun Şaheseri sevgili İdeolüm... Cümleler arasında Yüreğime Hançer gibi saplanan bir Cümle vardı ; Azrah dan Lusiye Hitaben ;
İyi görünmeye çalışmanı istemiyorum Lusi, artık iyi olmanı istiyorum. Üzerinde yaşadığın bu tek kişilik gezegeni terk etmenin ve aramıza dönmenin zamanı gelmedi mi? Seni daha ne kadar özlememiz gerekiyor?
Bu beni özellikle son 2 yıldır şahit olduğum Mazlum coğrafyanın mazlum insanlarının hayatına indirgenmiş bir cümle olarak onlarda yeniden hayat buldu... Her biri ayrı bir gül , her biri ayrı bir dünya , her biri ayrı bir gezegen ... Hepsi dünyalarına terkedilmiş aslında olağanüstü cevherler...
Hepsi bizi her gördüklerinde yüzleri gülen ama aslında yürekleri kan ağlayan kimi Afgan dağlarında , Kimi Şişan da , Kimi Irak da , Kimi Suriye de Anneleri babaları katledilmiş ümmetin , Coğrafyanın İnsanlığın yetim ve öksüz bırakılmış Mazlum evlatları...
AzrahınLusiye söylediklerini herdefasında bana fısıldayan sen; Nadide ve güzel insan... Acaba bir gün bizlerinde onlara aramıza dönme zamanı gelmedi mi diyebileceğimiz bir günümüz ve yüzümüz olacak mı sevgili Hatra... Dünya Saltanatı için Özlerinin hunharca çiğnenmesine ses çıkarmayıp izleyen bizleri birgün affedip aramıza dönebileceklermi , Peki ya iyi görünmeye çalışmayıp birgün gerçekten iyi olabileceklermi ???
Zihin dünyama akıttığın mürekkep ve düşünce delhizlerinin sert ve çalkantılı girdaplarında yeniden kendime gelmemi sağladığın için Müteşekkirim sana Sevgili @
Hatra
...
Konu Qasem tarafından (11 Kasım 2015 Saat
21:40
) değiştirilmiştir.
Alıntı
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.