Qasem'in Dünyasına Hoşgeldiniz...
Başlarken Asr ile başlamayı Son zamanlarda ilke edinmiş biri olarak ilk Paylaşımım Rabbin bize Uyarısı olan Asr ile olsun istedim inşeallah;
Bismillâhirrahmânirrahîm.
1. Zamana, asırlara, ikindilere, senin peygamberlikle görevlendirildiğin evrensel döneme andolsun!
2. İmanla güvene kavuşmadıkça, müslümanca yaşayıp kin, nefret ve ihtiraslarını yenmedikçe, Peygamberin sorumluluğuna eş görevler yapmadıkça, hakkı, sorumluluğu ve sabrederek mücadeleye devamı, birliği birbirlerine tavsiye etmedikçe, âhireti unutarak dünyaya bağlanıp, şeytanî güçlerle işbirliğine devam ettikçe insanlar, müslümanlar elbette zarardadır, hüsrandadır.
3. Ancak iman edip, hâlis niyet ve amaçlarla, İslâm esaslarını, İslâmî düzeni hayata geçirenler, iş barışı içinde bilinçli, planlı, mükemmel, meşrû, faydalı, verimli çalışarak nimetin-ürünün bollaşmasını sağlayanlar, yerinde, haklı çıkışlar yaparak, düzelmeye, iyiliğe, iyileştirmeye ön ayak olanlar, cârî-kalıcı hayırlar-sâlih ameller işleyenler, birbirlerine, toplumda hakça düzeni gerçekleştirecek hak kitap Kur'ân'ı, hak din İslâm'ı, doğruyu, hakkı, sorumluluğu, birliği insanlığı tavsiye edenler, birbirlerine sabırla mücadeleye devamı tavsiye edenler zararda değildir.
Qasem

Üyelik tarihi
11 Kasım 2015
Mesajlar
912
Seslenildi
87 Mesaj
Etiketlendi
6 Konu
Ruh Hali
Başlarken...
11 Kasım 2015
Vahy - Asr Suresi
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter

63Beğeniler






Normal