Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik

Güneş Fatih Altaylı’dan Fatih Terim hakkında flaş açıklama

11 Ekim 2016
1

Fatih Altaylı’dan Fatih Terim hakkında flaş açıklama

Haber Türk yazarı Fatih Altaylı, bugün gazetede çıkan röportajında FAtih Terim hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Altaylı, Fatih Terim'e seslenirken ilginç de bir iddiada bulundu: "Yahu açık açık söyle. De ki, 'Beni buradan yollamak isteyen bir lobi var. Bazı F.Bahçeli eski futbolcular, bazı medya mensupları, bazı televizyon sahipleri falan var, bunlar bu işleri kaşıyarak benim altımı oyuyorlar. Buraya Aykut’u getirmek istiyorlar' de kardeşim."


2-2 berabere kaldığımız Ukrayna maçından sonra İzlanda karşısında aldığımız 2-0’lık yenilgi tartışılmaya devam ediyor. Tartışmaların merkezinde ise Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan gibi futbolcuları kadroya almayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim var.
Kadroya alınmayan oyuncular hakkında Fatih Terim’e eleştiriler devam ederden bugün de Haber Türk yazarı Fatih Altaylı’dan sert sözler geldi. “Diyelim ki, Terim Barcelona'ya teknik direktör oldu. Üç futbolcuya kızdı ve Messi, Neymar ile Suarez'i takıma almıyor! Sizce Barcelona yönetimi ne der?” diyen Fatih Altaylı, çok konuşulacak sözler söyledi.


İşte Fatih Altaylı’nın açıklamalarından satır başları:
“Tabii ki bir şeyler değişmeli. Terim'in kafası değişmeli. Ben size sorayım. Diyelim ki, Terim Barcelona'ya teknik direktör oldu. Üç futbolcuya kızdı ve Messi, Neymar ile Suarez'i takıma almıyor! Sizce Barcelona yönetimi ne der? “Hoca kendine gel” demez mi? Terim'i bırak, Luis Enrique veya Guardiola böyle bir şey yapar mı, yapabilir mi? Peki Barcelona'da bunu yapamayacaksan, Milli Takım'da nasıl yapabiliyorsun ya da yapabilmeli misin? Bence soru şu: “Türkiye'nin üç maçtır sahaya çıkardığı milli takım, Türkiye'nin en iyi futbolcularından, milli formayı en iyi temsil edecek futbolcularından mı oluşuyor?” Tabii ki hayır.”

“FATİH TERİM TÜRK MİLLETİNİ CEZALANDIRIYOR”
“Terim, Arda'yı, Selçuk'u, Burak'ı, Oğuzhan'ı oynatmıyor diye sahaya çıkan çocuklardan Arda, Selçuk, Burak olmalarını bekliyoruz. Çocukları geren bu, bunun tartışılması değil. Biz tartışmasak Milli Takım'daki çocuklar kendi aralarında bunu tartışmayacak mı? O gençler salak mı! Terim, bilmediğimiz bir nedenle üç dört oyuncuyu değil, Türk milletini cezalandırıyor. Ters giden bu… Türk Milli Takımı'nı, en iyi oyuncularından mahrum bırakan bu durumun, bir şekilde düzeltilmesi lazım. Şunu da söyleyeyim. Terim daha önce Milan'da görevden alınırken de, benzer bir şekilde futbolcularla tartışmaya girdiği için alındı. Çünkü Berlusconi ya takımı dağıtacaktı, ya da Terim'den vazgeçecekti. Takım 300 milyon Euro, Terim 5 milyon Euro. Hesap yaptı ve Terim'i yolladı.”

FLAŞ İDDİA
“esrarengiz konuşmalar yapmak moda oldu. Yahu açık açık söyle. De ki, “Beni buradan yollamak isteyen bir lobi var. Bazı F.Bahçeli eski futbolcular, bazı medya mensupları, bazı televizyon sahipleri falan var, bunlar bu işleri kaşıyarak benim altımı oyuyorlar. Buraya Aykut'u getirmek istiyorlar” de kardeşim. İyi de, Terim de yaptıklarıyla, altını oyanların, dağın arkasındakilerin ekmeğine yağ sürmüyor mu? Arda meselesi diye bilinen birkaç futbolcuya yönelik bu konuyu, bir kan davasına dönüştürmeden çözseydi, iş bu hale gelir miydi? Ben biliyorum ki, Terim yarın Arda'yı, Selçuk'u, Oğuzhan'ı, Burak'ı arasa “Gelin evladım konuşalım şu işleri” dese hepsi koşa koşa gelir. Ama tabii Terim'i de içeriden dolduranlar var.”


“FATİH TERİM GALATASARAY’A TEKNİK DİREKTÖR OLARAK DÖNEMEZ”
“Terim farkında değil belki ama dünya futbol piyasasında bile kendisine bakış değişiyor bu tavrı yüzünden. Barcelona'nın banko oynayan, Messi'nin yerinde oynayan formda oyuncusunu, dışarıdan bakınca sudan gibi görünen nedenlerle takıma almayan teknik direktör herkes için soru işareti haline gelir. Terim'in, Galatasaray'a dönmesine gelirsek; bence öyle bir ihtimal yok. Daha önce de söyledim. Terim Galatasaray'dan ayrılmadı ki, dönsün. Kulübümüze büyük emekler vermiş, büyük başarılarına imza atmış, formasını 14 yıl boyunca şerefle taşımış bir Galatasaraylı Terim. Ama Galatasaray'a teknik direktör olarak dönmez. Yönetici olarak isterse döner.”


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik
Standart Cevap: Fatih Altaylı’dan Fatih Terim hakkında flaş açıklama
11 Ekim 2016
2
Aykutta kimmiş la

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj