Gülfem Açık Profil bilgileri Gülfem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi 14 Haziran 2016 Bulunduğu yer Yıldızların çiçeklere göz kırptığı yerden Mesajlar 6.914 Seslenildi 664 Mesaj Etiketlendi 127 Konu Ruh Hali Gözlerin 22 Mayıs 2017 1 gözlerin diyorum sevgili gözlerin çocuklar oynardı sığıntı bakışlarında ben milyon kere hapsolurdum sana dün uzun ve çabuktur ışığın kendini savunan eşkiyadır sözlerin efkarlıdır gözlerin bugün pazar bahanesiz günler diliyorum sana ilk öpüşü gün’eşinin gün çoktan aydın ve uyanmış olmalı gözlerin yüzümü vedayla yıkadığın günden beri mahzundur intihar eden sabahlar bana gözlerin gelir sonra aklıma içimin yılkıları koşar sana ormana koşar gibi dörtnala/sana sevgili baldırı çıplak düşlere konuk oluyorsun ya yine hiçbir şey sormadan ve çalmadan kapıyı tılsımlı bir su içmiş gibi oluyorum yalnızlığıma küsüyorum omzumu öpüyorsun kuş oluyorsun vahşi bir kısrak sakladığım adını arıyorsun tinimde aşk izin var diyorum susuyorsun seni konuşurken bildim en çok uykunun anasını satmış bir eşkıya gibi sevgili artık gözlerimin ayarı bozuluyor her kelamında içimden geçenleri söylemek istiyorum adını fişliyorum bilmediğin kadar tam şu tarafta sol yanımda ağır bir hasret kanser oluyor gözlerimde yaban çiçekleri açıyor bana öğret sevgili sensizliğin voltasını atmayı yaşamayı umut etmeden ve ağlamadan bakabilmeyi ki tenhadır geceler utangaç ve ölü... gözlerin diyorum yine gözlerin dipsiz kuyularda öldüğüm uçurum boylarında açtığım kır menekşesi el değmişliğim dirhem dirhem çılgınlığım inzivaya çekilmiş hayallerinle b’ak bana ağırım kendime bir kurşun gibi gözlerim yetim çocuk el yordamı ümitlerim gücendi bize o kuşlar beyaz bir mendil avuçlarımda terlemeden ölüyor bak begonyalar... Duru Cansuyu Resimleme : Gülfem Alıntı