Kimseye acmadım burda bir konu.
Sana açmazsam ayıp olur.
Zel ile tanışmamızın nedeni aynı konulara hunharca gülmemize dayanır.
Sanal ortamın kendine özgü kurallarından bi haberken biz kendi halimizde doğal, yapmacık olmayan bir tavır içindeyken yollarımız kesişti.Sene saymıyorum çünki onu hep tanıyormuşum gibi bir his var içimde.
Biz sanaldan silleleri yedikçe birbirimize dahada kenetlendik.
Neler yaşamadıkki?
Nelere tanık olmadikki?
Yazsak süper bir psiko gerilim eseri olur eminim.Ne insanlara ne garip şeylere tanık olduk.Ama hiç birimiz kendimizi kaptırıp bu alemde kayipolmadik.Yani sanal ile reali ayirt edebildik.
Sanalda kurulan dostlukların bekâsına inanmayanlar var elbet.Ama ZeL benim için realde tanıdığım birçok insandan daha kıymetli ve her sırrımı gozüm kapalı paylaşabileceğim nadir insanlardan.
Birbirimizin dilinden anlayan,trajedik olaylarda bile bir mizah yolu bulmaya çalışan insanlarız.Hayat çok kısa.Bir ton arkadaşın olup herkesi memnun etmeye çalışıp,sonunda zaten memnun edemiyeceğini anlayıp depresyona girip yanlışlar yapacağına,gerçek ve samimi dostlarinız olsunki hayatdan zevk alasınız.
ZeL dostdur.Zekası ile beni mutlu ediyor.Bakmayın oyle çekimser durduğuna.Zehir gibi analitik bir düşünce yapısına sahiptir.Ve sezgileri çok kuvvetli.
"Yaşa ve yaşat" hayat felsefesine sahiptir.
Asla kırmaz.Benim ağzımı burunumu kirar ama hep sevdiğinden.Senin vurduğun yerde güller biter tatlim.
Seni çok seviyorum birtanem.Iyiki seni tanımışim,iyiki varlığından haberdar olmuşum.Iyiki benimlesin.