Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Neoma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
17 Mart 2015
Mesajlar
5.630
Seslenildi
256 Mesaj
Etiketlendi
22 Konu

Standart Haydi düşelim burçların kestirme yollarının peşine!

11 Nisan 2020
1

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi, her yoğurt yiyenin kendi tavrının beğenilmesine yönelik güçlü bir arzusu vardır! Her insan en doğrusunun kendi yaptığı, aşkın en filmi çekilesi olanını hakkedenin kendisi olduğunu düşünür. Herkes kendini takdire şayan görürken, kalbe giden yol ne mideden geçer ne komşu köyün yeni yapılan asfaltından, kalbe giden yol kalbin sahibini iyice tanıyıp, şerbeti nabzına göre hazırlamaktan geçer! Haydi düşelim burçların kestirme yollarının peşine!





Koç

Hayatını kendi elleriyle inşa eder Koç, hür iradesiyle alır kararlarını ve sahip oldukları uğruna mücadele vermiştir çoğu zaman. O en parlak olana diker gözünü ve arzu ettiğini almayı koyar kafasına. Galip gelemeyeceği yarış, tatmayacağı zafer yoktur. Yaşama hırslı gözlerle bakan, bileğinin kuvvetine itimadı olan Koç, güçlü biri tarafından, kalabalıklar içinden seçilmek ister. Gözüne kestirmeli, uğruna gözle görünür bir savaş vermeli Koç sevdalısı; ödünden gitmeli, ardına düşmeli, yanında yürümeli, hızıyla büyülemeli.

Boğa

Boğa’nın kalbi en çok kendine güvenene, gözünü kapatıp kendini tereddütsüz onun kollarına bırakana ısınır, hayatında tutunduğu tek dal, güvendiği tek liman olduğu kişiye ise kaynar! Boğa beş duyusuyla sevgiyi hissetmeyi arzu eder. Şarkılar onu söylesin, en puslu gözler aşkla ona baksın, teni gezintilere ev sahibi olsun ama en çok da her koşulda gözler kapansın, kalpler kendini onun korumasına adasın ister. Boğa’ya “Herkesten çok sana güveniyorum.” derse sevgili, aşk perçini sonsuza dek atılır ve bu konu orada kapanır!

İkizler

Zihinsel keşfin hazzı kadar hiçbir şey etkileyemez İkizler’i. Kalbinin kapısı bazen yarı açık, çoğu zaman kapalıdır ama kaşının gözünün dansı bitmez, muhatap olduğu herkesle öncelikle flört eder. Sosyal çevresi geniş, gönül ilişkisinin derinliklisi seyrektir. Önce akıl süzgeci alır sahneyi, sonra duygusu baş gösterir. Dünyada kendi kadar ilgi çeken, merak uyandıran bir başka canlı olmadığını duyarsa müstakbel sevgilinin dilinden, kalbini al basar, gözleri bir başka parlar. Merak en kutsal duygulardan biri, ilişkinin sınırı genişi, alternatif bilgi sahibi cazibe merkezi olur gözünde.

Yengeç

Sevgi, sevgi, sevgi! Yengeç için ne itibar ne boy, post, endam; hiçbiri değildir esas olan, şefkatli bir omuz, çocuklarının anasından, evinin direğinden yanadır hep gönlünün tercihi. Gözü aşkından başkasını görmeyen, evinde mis kokular gezdirip Yengeç’i buyur eden, hayatının en kıymetli köşesine, kalbinin en derinine bir güzel yerleştiren müstakbel sevgili bir de yaparsa altın vuruşu “Seni herkesten çok seviyorum” can alıcı cümlesiyle yaparsa; değmeyin Yengeç’in yedi cihanın birliğiyle bozulmayacak keyfine.

Aslan

Aslan’ı görünce ışığıyla aydınlanıp gözlerini kısmamak için kılı kırk yaran, göz hapsine aldığı muhteşemi kıymetine yaraşır hayatına davet için zaman kollayan beri gelsin; Aslan’ı mutlu etmek için hayallerini zorlayıp, ihtişamlı bir sevgi şölenine hazırsa, bizce hiç vakit kaybetmeden, kalbe giden yola koyulsun! Kendi karizmasıyla Aslan’ın dikkatini çekip hayallerine hızlı bir giriş yapan müstakbel sevgili, iltifatlarını uc uca ekleyip buradan Fizan’a yol, kalbine yumuşak iniş için halat yapsın! Bir de yüksek sesle ve hatırı sayılır bir gösteriyle “Sen yer yüzündeki en muhteşem insansın” desin de duyduk duymadık kalmasın!

Başak

Fetih desturla başlar Başak kalbinde! Başak tongaya düşmez, her seviyorum diyenin de ardına takılıp işini bölmez. Emeğe kıymet veren, üretmenin keyfine varıp, mükemmelin şeklini şemalini bilen biriyse Başak kalbinin yolunu tutan, önce aynanın karşısında enine boyuna baksın kendine, yaka yamuğu, saç karışığı, enerji düşüğü varsa bir el atsın, kendini toparlasın! Hazırsa başlasın, Başak’ın onun için neler yapabileceğini görünce şöyle bir durup sevgilinin hikmetine varsın. Sonra tılsımlı sözcükler dökülsün dudaklarından; “Sana ihtiyacım var!”

Terazi

Terazi asaletli ve kibardır, sahip olduğu estetik yetenekleriyle her daim şık ve zarif görünür. Kalbine talip kimse de salon çizgisini bozmayan ne gürültü seven ne sessizliğe gömülen biri olmalıdır. Kendini ölçüp tartıp, tüm dengeleri sağlayıp öyle davranmalıdır. Kapısını açarak mı girer hayatına, sandalyesini tutarak mı onu durum belirler! Terazi ilişki perisi, aşk kelebeğidir! Sever kolunda boy göstereceği bir sevgiliyi. En çok da huzuru sever; yanında kendini bulutların üstünde hisseden bir sevgiliyle yaşama geçit vermeyi bırakın, fırtına da yelken açar! Bolca nezaket, yeteri kadar zarafet sahibi, uzlaşısı bol bir sevgili, Terazi’nin kalbine tepeden iner!

Akrep

Geldik köktenci sevgili, uçların insanı, arzusu çağlayan, şehveti kabaran Akrep burcunun ilişkiye davetine! “Gözlüğünün ardında, şapkasının altında saklanıyor, biraz da kötü bakıyor nasıl etsem de dikkatini çeksem, o Akrep’i kendime yar etsem” diyenler; yoluna serilin, “Ya al beni kalbine köle yap, ya ez geç yolunda paspas” desin! Uçları seven Akrep hemen pas vermese de içi gıcıklandı, aklı kaldı; yola devam! Gözler kararsın, şimşekler performansa eşlikte deliler gibi çaksın, “Senin için ölüyorum!” diye haykıran sevgili, Akrep’in karanlığında kendine yer açsın!

Yay

Herkesin bir derdi, sorumluluk listesi, olay anında davranmak için burnunun ucunda bekleyen öfkesi, sonu gelmez işi, gücü, projesi varken; hayatın yükünü üstünden atmış, sigortalı çalışanken vizeyi çıkarıp istifayı basmış, yüzünden gülücükler, kalbinden iyilikler saçılan özgür cismi gören Yay, neye uğradığını şaşırıp, kulaklarından kalp şeklinde baloncuklar çıkarabilir! İşte tam da hayalindeki gibi, arayıp bulamadığı hikayelerdeki kişi; Yay’a hadi dese soluğu dibinde alır, yan baksa mesaj addedip kalbini kazanır! Yay’ın müstakbel sevgilinin dudaklarından hevesle dökülecek bir çift sözcüğe ihtiyacı vardır; “Beni heyecanlandırıyorsun!”. Şimdi görürsün sen heyecanlanmayı!

Oğlak

Gözlüğü, telefonu, cüzdanı, son model arabasının anahtarı, dana gözleriyle çapta yarışan ünlü bir markanın kurumsala yakışır saati, işi gücü olursa ayak üstü yetişebilsin diye yanında taşıdığı laptop’ı, jilet gibi ütülenmiş gömleği ve kendine biraz daha ciddiyet katan siyah kemikten gözlükleri; her şey eksiksiz masanın üstünde yerini aldıysa fetih cümlesinin vakti gelmiş, süre hızla başlamıştır! Oğlak’ın kalbine giden yol, “Seninle yaşlanmak istiyorum.” cümlesinde saklı arzudan geçer! Şimdilik herkes işinin başına! Akşama yıldırım nikahı için en yakın evlendirme salonuna! Ama gelmeyene güceniriz!

Kova

Bilindik yöntemleri unutuyor, karşımızda biraz farklı, kimilerince marjinal, soğuk da denir cool da yakışır biri duruyor, unutmuyoruz! Kova değişiktir! İltifatlarla atılan yemleri yutmaz, bilindik oltalara gelmez! Onun için sıradan olmayan bir tarz, alternatif bir yol düşünmek, şaşkınlık yaratmak gerekir! Günlük yaşamın standartları arasında yuvarlanıp giden Kova, kendini şaşırtan sevgilinin davetine eşekten düşse icabet eder. “Tanıdığım kimselere benzemiyorsun” demeyi unutmayınız, Kova’nın bireysel alanına giriş vizesi bu cümlede saklıdır.

Balık

Balık’ın kalbine girmek sanıldığı kadar kolay değildir. Zira Balık, dünyada bir başına da kalsa arzu ettiği konfor alanını düşlerinde kurar, bir başkasının eliyle yıkılması imkânsız olan bu özel alanda sonsuza dek mutlu mesut yaşar! Gel gelelim ideal sevgili profiline uygun bir dünyalı, doğru hamlelerle kazanırsa Balık’ın kalbini, o zaman kıymetini bilip hayallerini desteklemeli. Soyut alanla içgüdüsel bir tanışıklığı olan, ruhun dilinden anlayan biri ancak Balık topraklarına fetih başlatabilir.


AskMoyra

Avatar Seçilmemiş
Üyelik tarihi
20 Kasım 2020
Mesajlar
3.432
Seslenildi
38 Mesaj
Etiketlendi
5 Konu
Standart Cevap: Haydi düşelim burçların kestirme yollarının peşine!
23 Kasım 2020
2

Bilindik yöntemleri unutuyor, karşımızda biraz farklı, kimilerince marjinal, soğuk da denir cool da yakışır biri duruyor, unutmuyoruz! Kova değişiktir! İltifatlarla atılan yemleri yutmaz, bilindik oltalara gelmez! Onun için sıradan olmayan bir tarz, alternatif bir yol düşünmek, şaşkınlık yaratmak gerekir! Günlük yaşamın standartları arasında yuvarlanıp giden Kova, kendini şaşırtan sevgilinin davetine eşekten düşse icabet eder. “Tanıdığım kimselere benzemiyorsun” demeyi unutmayınız, Kova’nın bireysel alanına giriş vizesi bu cümlede saklıdır.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj