Beşiktaş’ta seçim satrancı!
20 Ekim’de yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal birbirlerinin hamlesini bekliyor. Hürser Tekinoktay henüz 250 imzaya ulaşamadı. Adaylar listelerini yarın saat 17:00'ye kadar divana teslim etmeli.
Beşiktaş, 20 Ekim'de Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidecek. Adayların, yarın saat 17.00'ye kadar başvurusunu ve listelerini Divan Kurulu'na teslim etmesi gerekiyor. Ancak Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi, İsmail Ünal ve Hürser Tekinoktay'dan henüz resmi bir hamle gelmedi. İlk adımı bugün Çebi ve Ünal'ın atması bekleniyor. Fikret Orman yönetiminde İkinci Başkanlık görevinde bulunan Adalı ise son gün resmi açıklamayı yapacak.
100 MİLYON TL ÇIKMAZI
Son seçimde Orman ile yarışan Hürser Tekinoktay'ın 250 imzayı toplayamadığı öğrenildi. Tekinoktay, gerekli şartları sağlarsa bugün veya yarın başkanlık adaylığını açıklayacak. Adayların somut adım atmada bu kadar gecikmesinin sebeplerinin başında borç yükü geliyor. Yeni seçilecek başkan, yılın sonuna kadar 100 milyon TL'lik borcu ödemek zorunda ve maddi anlamda güç kaynağı oluşturmalı.
Penia
Şimdi Daha Deliyim

Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Beşiktaş’ta seçim satrancı!
09 Ekim 2019
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Normal