Nexus 6 yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Raporlara göre Google, Nexus 6 için Android 7.1.1 güncellemesini kısa bir süre içerisinde kullanıcılara sunmayı planlıyor.



Motorola'nın üretmiş olduğu Google Nexus 6 yeni güncellemeleri almaya devam ediyor. 2 yaşın üzerinde olan Nexus 6, bildiğiniz üzere Ekim ayından beri Android 7.0 Nougat sürümünün keyfini sürüyor.

Halen gelen yeni güncellemeleri almaya devam eden Nexus 6 için çıkan raporlara göre Android 7.1.1 güncellemesini alacağı tarih açıklandı.

Nexus 6 kullanıcıları için yeni güncelleme Ocak ayında!
Android Police'de yer alan habere göre Google, Aralık ayı içerinde Nexus 6 ve diğer Nexus cihazlarını güncellemek istedi. Fakat son dakika bir hata ile karşılaşan yetkililer güncellemeyi bu ay içerisinde yayımlamaktan vazgeçtiler.



Karşılaşan sorunu çözmeye çalışan Google yetkilileri, Android 7.1.1 güncellemesini önümüzdeki Ocak ayı itibari ile Nexus 6 cihazlarına yayımlama planlarını yapıyor.

Google Nexus 6, 2 yaşını doldurmasına rağmen dünyanın dört yanında birçok kullanıcı tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Google'ın yeni güncellemeler ile Nexus 6 kullanıcılarının olası bir sorun ile karşılaşmaması için, ince eleyip sık dokuyor. Yetkililer bu konuda olası bir hata istemiyor.

Shiftdelete