Snapchat'e açtığı savaşı tüm hızıyla sürdüren Facebook, yine Snapchat'e benzeyen bir uygulama güncellemesini tüm dünyada kullanılabilir hale getirdi: Facebook Messenger Day!

Facebook Messenger Day bugünden itibaren kullanılabilir hale geliyor. Bugüne kadar Polonya ve Avustralya gibi ülkelerde test aşamasında olan Messenger Day artık tüm dünyanın beğenisine sunuluyor.
Messenger Day nedir?
Messenger Day bugünden itibaren Facebook Messenger uygulamasını güncellediğiniz anda aktif hale gelecek. Zaten uygulamayı açtığınız anda değişikliği farketmemeniz mümkün değil.
Çünkü uygulamanın en üst bölümünde artık Snapchat, Instagram ve hatta WhatsApp uygulamalarında görmeye alıştığımız bölüme benzer bir alan açılmış durumda.

Bu alanda gününüzün nasıl geçtiği, ne yemek yediğiniz, kedinizin en güzel anları veya hayatınızdan hiç kimsenin umurunda olmayan başka bir detayı paylaşabiliyorsunuz. Aynı şekilde arkadaş listenizdekilerin paylaşımlarını da bu alanda görebiliyorsunuz.
Bu anlık fotoğrafları isterseniz arkadaş listenizle, isterseniz de halka açık bir şekilde paylaşabiliyorsunuz. Ardından da 24 saat boyunca izlenebilir halde kalıyorlar. Tahmin edebileceğiniz üzere 24 saat dolduğunda paylaştığınız görsel de ortadan kalkıyor.
Aslına bakarsanız bu uygulamanın özellikle Instagram üzerinde çok daha temiz bir akış sağladığını söylemek yanlış olmaz. Gün boyunca yediklerini içtiklerini Instagram kaynaklarına eklemek yerine, hikayeler bölümünden paylaşan insanların bu çoğu zaman gereksiz paylaşımlarını görmek zorunda kalmıyoruz.
Son olarak Facebook'un Snapchat'e açtığı savaşın şimdilik son hamlesine ortak olmak istiyorsanız, Facebook Messenger uygulamanızı güncellemenizi tavsiye edelim ve haberimizi noktalayalım
Shiftdelete
Farkedmez

Üyelik tarihi
13 Nisan 2016
Bulunduğu yer
Tel'aran'rhiod
Mesajlar
20.014
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu
Facebook, Messenger Day'i aktif etti
10 Mart 2017
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter

Normal