Bu bitkinin tohumu un durumuna getirilir ve sirkeyle karıştırılarak macun kıvamında bir karışım yapılır. Izgara etlerin yanında ve bazı soslarda kullanılır.
Haricen lapası, yakısı ve banyosu yapılir.
Sos olarak ve soslara sarımsı renk vermek için zerdeçal ile birlikte kullanılır.
Kahverengi tohumlar köri hazırlamak için diğer baharatlarla karıştırılır.
Hardal Tohumu bitkisinin faydaları
Kanı cilde toplamak ve ağrı kesmek için kullanılır.
Elif


Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
35
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali

Hardal Tohumu.
29 Mart 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.