
Yeni ATO Başkanı Gürsel Baran oldu. Gürsel Baran, Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek ile giriştiği yarışı 100 oy ile kazandı. Peki, Gürsel Baran kimdir?
GÜRSEL BARAN KİMDİR?
1960 Siirt doğumlu olan Gürsel Baran teknik lise mezunu. Baran, Emine Erdoğan’ın kuzeni olmakla birlikte Dost Boya’nın da sahibidir.
4 DÖNEM ATO MECLİS ÜYELİĞİ YAPTI
1999 yılında ATO meclis üyeliğine seçildi, akabinde 4 dönemdir bu görevi yürütüyordu. Evli ve 3 çocuk babası.
Gürsel Baran başkan seçildikten sonra sıcağı sıcağına şu açıklamayı yaptı:
Daha önce de söylemiştim 3 aşamalı bir acil eylem planımız var o yürürlüğe girecek. Bunlardan bir tanesi meslek komitelerimizin verimli geçmesi gayretinde olacağız.
Oda dışında birinci sıraya Ankara'dan uluslararası uçuşların artırılmasıyla ilgili çalışacağız. Bedeli ne olursa olsun. Esenboğa dış hatlar hizmete açıldığında Esenboğa'nın en önemli aktarma merkezi olacağı söylendi ama gerçekleşmedi.
Ankara'dan 10 uluslararası uçuş var. İstanbul 400. Sonuna kadar takip ederek gayret edeceğiz. Planımızı tam olarak duyururuz.
FETÖ süreciyle ilgili bizim ülkemizin güvenlik güçleri var bakanlıkları var ilgili birimleri var herkes çalışıyor. Bir kaç yıl süreceğini düşünüyorum. Bize ulaşan bilgiler dahilinde her şey sonuna kadar yapılacaktır.
Farkedmez

Üyelik tarihi
13 Nisan 2016
Bulunduğu yer
Tel'aran'rhiod
Mesajlar
20.014
Seslenildi
1781 Mesaj
Etiketlendi
96 Konu
Gürsel Baran kimdir?
03 Aralık 2016
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter


Normal