Malzemeler:
4 orta boy enginar
1 kase yoğurt
1 yumurta
1 demet roka yaprakları
1 tatlı kaşığı un
4 bardak sebze suyu
10 diş sarmısak
5 tane yeşil soğan
tuz
Yapılışı:
Enginarları kare kare doğrayıp sebze suyunda haşlanır. yoğurt ve yumurta çırpılır yavaş yavaş enginarlara katılır birden dökülmez yoğurdun kesmemesi gerekir. daha sonra tam pişen çorbaya 10 diş sarmısak dövülerek konur hafif karabiber konularak. çorbanın altı kapatılır.ince ince kıyılmış soğanlar ve rokalar doğranır ve servis yapılır.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Enginar Çorbası
17 Mayıs 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.