Avustralya’da şüpheli paket paniği.Türk konsolosluğu da risk altında
Uluslararası basının son dakika gelişmesi şeklinde duyurduğu haberde Avustralya'nın başkenti Canberra ve en büyük kentlerinden Melbourne'daki diplomatik temsilciliklere şüpheli paket gönderildi. Türkiye'nin temsilciliğinin yakınında da şüpheli paket bulunduğu belirtildi.
Avustralya’da büyük panik yaşanıyor… Ülkenin başkenti Canberra ve Melbourne’daki diplomatik temsilciliklere şüpheli paket gönderildi. Bazı büyükelçi ve konsolosluk binaları boşaltılırken polis resmi olarak hangi ülkelere ait temsilciliklere paket gönderildiğine dair bir açıklama yapmadı.
Fakat Avustralya basını, İngiltere, Yeni Zelanda, Hindistan, Pakistan, Japonya, Güney Kore, Almanya, Yunanistan, İspanya, Seyşeller, İsviçre, Hırvatistan ve Mısır’ın diplomatik temsilciliklerine şüpheli paket gönderildiğini duyurdu.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken ABD ve İngiliz temsilcilikleri olayı doğruladı. Avustralya’nın en büyük ikinci kenti Melbourne’deki İngiliz, Alman, İsviçre ve Hindistan başkonsolosluklarına paket gönderildiği belirtildi.
İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Guardian, Collins Caddesi’ndeki İngiliz konsolosluğu haricinde St. Kilda Yolu’ndaki ABD, Türkiye, İtalya ve Güney Kore başkonsoloslukları yakınında da şüpheli paket bulunduğunu iddia etti.
Detaylar geliyor…
Penia
Şimdi Daha Deliyim

Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Avustralya’da şüpheli paket paniği.Türk konsolosluğu da risk altında
09 Ocak 2019
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Normal