Paşinyan duyurdu: Genelkurmay Başkanı’nı değiştirdi
Azerbaycan karşısında geçen yıl büyük kayıplar vererek hezimete uğrayan Ermenistan'da karışıklık bitmek bilmiyor...
Aylardır istifa çağrılarına kulaklarını tıkayan ve en sonunda geçen hafta erken seçim kararı alan Başbakan Nikol Paşinyan, sonunda istediğini elde etti.
Azerbaycan hezimetinin ardından başbakanın istifa etmesini tavsiye eden genel kurmay başkanını değiştirmek isteyen Paşinyan, bugün bu değişimin gerçekleştiğini açıkladı.
Interfax haber ajansının son dakika gelişmesi olarak servis ettiği haberde Paşinyan, Artak Davtyan’ı genelkurmay başkanı olarak görevlendirdiğini duyurdu.
Paşinyan’ın bu ismi önerdiği ve henüz cumhurbaşkanı tarafından resmi olarak onaylanmadığı belirtildi.
Penia
Şimdi Daha Deliyim

Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Paşinyan duyurdu: Genelkurmay Başkanı’nı değiştirdi
22 Mart 2021
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Normal