İran'dan flaş ABD kararı
Tahran yönetimi ABD Başkanı Trump'ın İran vatandaşlarına uyguladığı vize kısıtlamasına misilleme olarak 16-17 Şubatta İran'da düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası Oyunlarına ABD'li güreşçilerin alınmayacağını açıklamıştı. İran bu kararını değiştirdi ve güreşçilere iran vizesi verileceğini açıkladı.
Tahran yönetimi, 16-17 Şubatta İran'da düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası Oyunlarına ABD'li güreşçilerin katılmasına izin vereceğini açıkladı.
Dışişleri Bakanı Sözcüsü Behram Kasımi, ABD'de bir federal yargıcın girişimiyle Trump'ın getirdiği vize yasağının durdurulması üzerine ABD'li güreşçilere İran vizesi verileceğini açıkladı.
Tahran yönetimi, önceki gün aldığı kararla Washington yönetiminin İran vatandaşlarına uyguladığı vize kısıtlamasına misilleme olarak ABD'li güreşçilere İranda düzenlenecek müsabakalara vize vermeyeceğini bildirmişti.
Türkiyenin de katılacağı Serbest Dünya Güreş Şampiyonası Oyunları, 16-17 Şubatta İranın Kirmanşah şehrinde yapılacak.
milliyet.
Penia
Şimdi Daha Deliyim
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
İran'dan flaş ABD kararı
05 Şubat 2017
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
Süreyya bunu beğendi.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.