Malzemeler
Yumurta
pudra şekeri
nişasta
kremşanti
Tarif
Yumurta akları pudraşeker ile köpük köpük oluncaya kadar çırpılır.
Tahta kaşıkla karıştırılarak nişasta eklenir ve sıkma torbasına doldurulup yağlanmış fırın tepsisine sıkılır.
Düşük ısıda pişirilip ılınmaya bırakılır.
İki mereng arasına krem şanti ilave edilerek servis tabağına alınır.
Üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata dökülür ve çekilmiş antepfıstığıyla süslenip servis yapılır.
Elif


Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
35
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali

Çikolatalı Mereng
13 Mayıs 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.