Malzemeler
1 kg patates
3 su bardağı un
3 çorba kaşığı toz parmesan peyniri
1 adet yumurta
Bir tutam muskat
Tuz
Karabiber
Sos için:
Yarım su bardağı rendelenmiş parmesan peyniri
Yarım su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri
Dört Peynir Soslu Gnocchi Yapılışı
ARPACIK soğanları soyup haşlayın. Daha sonra bir tavaya alıp üzerine bir çorba kaşığı balzamik sirke ekleyin ve karıştırarak karamelize edin. Kırmızı pancarı soyup haşlayın. İnce doğrayarak servis tabağına yerleştirin. Bir çorba kaşığı zeytinyağı ve bir tutam karabiberi bir kap içerisinde karıştırın ve pancarın üzerine gezdirin. Daha sonra üzerine Akdeniz yeşilliklerini koyun. 1'er çorba kaşığı zeytinyağı ve balzamik sirkeyi karıştırıp salatanın üzerine gezdirin. Salatanızı zeytin, kurutulmuş domates ve rendelenmiş keçi peyniriyle süsleyerek servis edin.
SıcakKahve


Üyelik tarihi
05 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Dünya denilen bir Han'dan.
Mesajlar
1.738
Seslenildi
243 Mesaj
Etiketlendi
244 Konu
Ruh Hali

Dört Peynir Soslu Gnocchi Tarifi
16 Mayıs 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter