Türkiye altına hücum etti... Türkiye 2017 yılının 4. çeyrek döneminde altın rezervlerinde yaşanan artışla Dünya sıralamasındaki iki sıra yukarı çıktı. Hindistan gibi bir dünya devini geride bıraktı. Üstelik Reza Zarrab gibi altın tüccarının (!) olmadığı dönemde bu rakam gerçekleşti.
Türkiye 2017 yılının 4. çeyrek döneminde altın rezervlerinde yaşanan artışla Dünya sıralamasındaki iki sıra yukarı çıktı. Türkiye’nin altın rezervleri son çeyrekte 564,8 ton olarak açıklandı. Bir önceki dönem 495,6 ton seviyesindeydi.
Böylece Türkiye, Avrupa Merkez Bankası(ECB) ve Hindistan’ı geride bırakarak, 11. sıraya çıktı. Dünya Altın Konseyi (World Gold Council) tarafından açıklanan verilerine göre, 4. çeyrek itibariyle ABD 8.133,5 ton rezervle ilk sırada yer alırken, Almanya 3.373,7 ton ile ikinci sırada, IMF 2.814,0 ton ile üçüncü sırada bulunuyor. İlk üç sırada bir önceki döneme göre değişiklik olmadı.
Elimiel
Güzel günlere olan inanç hiç bitmez.
çünkü Mavi
Umudun renk bulmuş halidir.

Üyelik tarihi
01 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Mavi'nin içinden.
Mesajlar
7.445
Seslenildi
801 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Türkiye’nin ne kadar altını var
06 Şubat 2018
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Normal