Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
14 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Başkent
Mesajlar
33.815
Seslenildi
2159 Mesaj
Etiketlendi
342 Konu

Standart Merkez Bankasının Faiz Kararı Sonrası Dolar Sert Düştü, 6 Lira Seviyesinin Altına İndi

13 Eylül 2018
1



Merkez Bankası Para Politikası Kurulu politika faizini 6,25 puan artırdı. Faiz kararının ardından dolar uzun bir aradan sonra ilk kez 6.43 seviyelerinden 6 TL'nin altına geriledi. Kısa süre bu rakamlarda seyreden dolar, ardından yeniden 6 TL'nin üzerine çıktı.

PİYASALARIN BEKLEDİĞİ KARARDI

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK), piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. PPK faizi 6,25 puan arttırdı. Böylece faiz, yüzde 17.75'ten yüzde 24'e çıkmış oldu.

DOLARDA SERT DÜŞÜŞ

Karar öncesi 6.41'i gören dolar Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından 6 TL'nin altına geriledi. Bir süre bu rakamlarda seyreden dolar, yeniden 6 TL'nin üzerine çıktı.

BORSA İSTANBUL'DA YÜKSELİŞ

PPK kararı sonrasında Borsa İstanbul ise 91.859 puandan 93.570 puana yükseldi.

haberler.com

Bunu hiç unutma Evlat ! Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı;devam edegelen sömürgeceliği ,döktüğü kan,akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur . . .

Aliya İzzetbegoviç


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Sakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
24 Temmuz 2017
Bulunduğu yer
Düş Sokağı..
Yaş
37
Mesajlar
274
Seslenildi
32 Mesaj
Etiketlendi
6 Konu
Ruh Hali
Ruhsuz
Standart Cevap: Merkez Bankasının Faiz Kararı Sonrası Dolar Sert Düştü, 6 Lira Seviyesinin Altına İndi
14 Eylül 2018
2
malesef.
...
Mişli geçmiş çöker üstüme,
İstesem de bugünü hiç yaşayamam..
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.