4. Bölüm
Karadayı'nın yeni bölümünde, bulduğu parmak izi ile babasının kurtulacağını düşünen Mahir’in karşısına yine bir engel çıkar.
Evet, parmak izi babasına ait değildir ancak bu Mahir’i istediği sonuca götürmeyecektir. Katil olduğunun anlaşılması an meselesi olan Turgut ise bu arada boş durmaz. Nazif için özel planları vardır. Emeline ulaşmak için her yolu mubah sayan Turgut, tüm bağlantılarını kullanarak Nazif’e itirafname imzalatmak ister.
Haklı davasından asla yılmayan Mahir de Serra ile konuşabilmek için Cumhuriyet Balosuna katılacaktır. Fakat Turgut’un bunun için de bir planı vardır… Canı pahasına kötülere direnen Nazif, itirafnameyi imzalayacak mıdır?
mak res
herşey bomboş gerçek olan sensin seni gönlümde sevesim geliyor .

Üyelik tarihi
20 Ocak 2017
Bulunduğu yer
istanbul
Yaş
38
Mesajlar
50.407
Seslenildi
595 Mesaj
Etiketlendi
92 Konu
Ruh Hali
Cevap: Karadayı - Bölüm Özetleri
29 Ağustos 2017
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Hybrid-Şeklinde