Malzemeler:
1 kg. kuzu incik
4 adet orta boy soğan
3 adet patates
3 adet havuç
1 çorba kaşığı tereyağı
Terbiye için:
3 yumurta sarısı
2 limonun suyu
1/2 kahve fincanı su
Tuz,Karabiber
HAZIRLANIŞI :
Eti yıkayıp, bir tencereye koyun.İri doğranmış patates,havuç, soğan,tereyağı, tuz, karabiberi ve 1/2 çay bardağı ılık suyu ekleyip et yumuşayana kadar orta ateşte pişirin. (Suyu biterse her 15 dakikada bir 1/2 fincan ılık su ilave edebilirsiniz).
Terbiyesi için, yumurt sarısı, limon suyu ve 1/2 kahve fincanı suyu çırpın.
Hazırladığınız terbiyeyi, sıcak etin üzerine dökün. Karıştıp servis yapın.
Elif
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Ankara
Yaş
34
Mesajlar
17.951
Seslenildi
1540 Mesaj
Etiketlendi
104 Konu
Ruh Hali
Terbiyeli Kuzu İncik
26 Şubat 2015
- Paylaş
- Share this post on
- Digg
- Del.icio.us
- Technorati
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.