Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik

Face Verilerini Facebook’la paylaşmayan WhatsApp kullanamayacak

07 Ocak 2021
1

Verilerini Facebook’la paylaşmayan WhatsApp kullanamayacak

WhatsApp tarafından açıklanan ve 8 Şubat'ta yürürlüğe girecek olan yeni gizlilik ilkelerine göre Facebook ile veri paylaşımına izin isteyecek. Gerekli onayı vermeyecek olan kullanıcılar, WhatsApp kullanamayacaklar. Veriler Facebook'un yanında şirketin diğer yan kuruluşlarıyla da paylaşılmış olacak.

WhatsApp tarafından yapılan açıklamalara göre yeni kullanım koşulları ile gizlilik ilkeleri, 8 Şubat 2021 itibarıyla geçerli olacak. Kullanıcılar WhatsApp üzerinden bir bildirimle bilgilendirilecek ve koşulları onaylamaları istenecek.

ONAYLAMAYAN KULLANAMAYACAK


WhatsApp tarafından yapılan resmi açıklamalara göre onayla birlikte kullanıcılarının verileri, artık Facebook ile paylaşılacak. WhatsApp kullanmak isteyen herkes, bu onayı vermek zorunda kalacak alternatif bir seçenek uygulama içersinde yer almayacak.

FACEBOOK VE DİĞER YAN KURULUŞLAR BİLGİLERİ KULLANABİLECEK

WhatsApp’ın internet sitesinde yer alan kullanım şartlarına göre kullanıcılara ait veriler, Facebook’un yanı sıra Facebook tarafından kurulmuş diğer şirketlerle de paylaşılacak.

WHATSAPP HANGİ BİLGİLERİ TOPLAYABİLİYOR?

-Hesap Bilgileri
-Mesajlar
-Bağlantılar
-Durum Bilgisi
-İşlem ve Ödeme Verileri
-Müşteri Desteği ve Diğer İletişimler
-Kullanım ve Kayıt Bilgileri
-Cihaz ve Bağlantı Bilgileri
-Konum Bilgileri
-Çerezler
-Başkalarının Sizin Hakkınızda Sağladığı Bilgiler
-Kullanıcı Şikayetleri
-WhatsApp'taki İşletmeler
-Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcıları
-Üçüncü Taraf Hizmetleri


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Penia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
25 Nisan 2015
Bulunduğu yer
Adana
Mesajlar
35.875
Seslenildi
2758 Mesaj
Etiketlendi
343 Konu
Ruh Hali
Sekercik
Standart Cevap: Verilerini Facebook’la paylaşmayan WhatsApp kullanamayacak
07 Ocak 2021
2
bu iyi oldu

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil

Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj