Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünen Emenike'nin, futbol yaşantısına İngiltere'de devam edeceği ve Londra'da ev satın aldığı ortaya çıktı.



Fenerbahçe'nin taraftarlarla yıldızı barışmadığı Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike'nin sezon sonunda İngiltere'ye transfer olacağı yönündeki iddialar artmaya devam ediyor.

ADA'DA OYNAMAK İSTİYOR

Son olarak Fenerbahçe antrenmanında kaleci Volkan Demirel'le tartışan daha önce de taraftarlara kızıp formasını çıkararak oyunu terk eden Nijeryalı golcünün Londra'da futbol oynamaya kararlı olduğu iddia edildi.

LONDRA'DAN EV SATIN ALDI

Ada'dan pek çok teklif alan Emenike'nin Londra'ya gittiği son seferde ev satın alması ve ailesinin tamamını da buraya yerleştirmeyi planladığı ortaya çıktı.

TOTTENHAM'A GİDECEK

Essex Bölgesinde 2,2 milyon pounda alan Emenike'nin sezon sonunda Tottenham'a transfer olacağı da gelen haberler arasında yer alıyor.