Simon Kjaer, Şener Özbayraklı, Fernandao, Ba, Josef, Nani ve son olarak Van Persie... Yaptığı flaş transferlerle sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde de çok geniş yankı uyandıran Fenerbahçe’nin durmaya hiç niyeti yok.
Sarı-Lacivertliler’in hocası Vitor Pereira’nın, “İki takviye daha yapabiliriz” sözlerinin ardındaki isimlerden biri Bursaspor’un yıldızı Volkan Şen. Bu oyuncu girişimlerini sürdüren Fenerbahçe’nin eli hayli güçlenmiş durumda. Bunun nedeni ise 28 yaşındaki futbolcunun da Fenerbahçe’ye gelmek için kulübüyle özel bir görüşme yapması.
‘Şartlar uyarsa...’
FANATİK’in ulaştığı bilgiye göre, uzun süredir Kanarya’nın kendisine olan ilgisinin farkında olan Volkan, Bursaspor’la bu konuda masaya oturdu ve, “Bursa’yı ve Bursaspor’u çok seviyorum. Burada da çok mutluyum. Bana şans verdiniz ve geçen yıl kariyerimin en iyi günlerini yaşadım burada. Eğer sizin de rızanız olursa, böyle bir fırsat varsa hem kulübüme para kazandırmak hem de kendi adıma önemli bir adım atmak isterim. Tabii bu Bursa’nın menfaatleri doğrultusunda gerçekleşirse” diyerek ayrılık sinyali verdi.
4 milyon Euro’dan aşağı inmek yok!
Bunun üzerine Bursaspor Yönetimi bir durum değerlendirmesi yapma kararı aldı. Konuyu teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la görüşecek olan idarecilerin buna göre karar vereceği, ancak 4 milyon Euro’luk bonservis bedelinde kesinlikle indirim yapmayacakları öğrenildi.
Mehmet


Üyelik tarihi
08 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Kocaeli.
Mesajlar
4.699
Seslenildi
294 Mesaj
Etiketlendi
37 Konu
Ruh Hali
Volkan Şen, Fenerbahçe'ye gitmek istiyor
12 Temmuz 2015
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter
Dert etme,dua et..

Hybrid-Şeklinde