Günün Sözü DamlaPenia.
Her şey neye layıksa ona dönüşür. -Mevlana
Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Jasmina
Seçenekler
Seçenekler
Stil
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
14 Şubat 2015
Bulunduğu yer
Başkent
Mesajlar
33.815
Seslenildi
2159 Mesaj
Etiketlendi
342 Konu

Standart Aşk ve Gurur ve Zombiler - 26 Şubat 2016

27 Şubat 2016
1




Vizyon Tarihi: 26 Şubat 2016
Yapımı : 2016 - ABD
Tür : Gerilim , Komedi , Korku , Romantik
Süre: 108 Dak.
Yönetmen : Burr Steers
Oyuncular : Lena Headey , Matt Smith , Douglas Booth , Charles Dance , Sam Riley
Senaryo : Burr Steers
Yapımcı : -
Diğer Adı : Aşk ve Gurur + Zombiler

Film Özeti

Gizemli bir salgın hastalık, 19. yüzyıl Britanyası'nı kasıp kavurmuş, ülkede binlerce insan zombilere dönüşmüştür. İyi bir yakın dövüş ve kılıç ustası olan Elizabeth Bennet (Lily James) ve Bay Darcy (Sam Riley) gururlarını ve toplumsal konumlarını bir kenara bırakarak işbirliği yapmak zorundadır.
Seth Grahame-Smith'in aynı adlı çok satan kitabından uyarlanan Aşk ve Gurur ve Zombiler filmi, Jane Austen'ın ünlü Aşk ve Gurur kitabının da zombi parodisi haline getirilmiş şekli olarak görülüyor. Kitap 25 hafta New York Times çok satanlar listesinde yer almıştı.


Bunu hiç unutma Evlat ! Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır ve bugünkü refahı;devam edegelen sömürgeceliği ,döktüğü kan,akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur . . .

Aliya İzzetbegoviç


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Jasmina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üyelik tarihi
09 Şubat 2015
Mesajlar
4.246
Seslenildi
274 Mesaj
Etiketlendi
169 Konu
Standart Cevap: Aşk ve Gurur ve Zombiler - 26 Şubat 2016
27 Şubat 2016
2
Hmm, aşk ve gurur çok efsane, aynı zamanda da klasik bir kitaptır ve böylesi bir filme konu olarak alet edildiği için utanç duyulmalıdır. Lakin, zombileri de ayrı severim. Bilemedim.
Jön TüRk bunu beğendi.
- anlayışlı olan beni anlayışlı, aptal olan ise aptal bulur; bence ikisi de haklıdır.

Γνώθι σαυτόν
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 ziyaretçi)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevaplar
Son Mesaj
5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.