@Selen hakkında üst yönetim olarak yaptığımız araştırmalar ve gelen istihbaratlar neticesinde kendisinin bir başka forumda evanescence kullanıcı adını kullandığını ve benzer alçaklığı orada da gerçekleştirdiğini tespit ettik. Doğrulama bizzat @Ninova ve benim tarafımızdan yapıldı (gizli yöntemler). Ayrıca konuda @HeavenLy, @Lithium, @EdLmaster sizlerden de bilgilendirme bekliyorum. Gerekirse o forumun yönetimiyle de görüşeceğiz. Platformlar farklı olabilir. Ancak ortak bir değerimize saldırıldı. İsterlerse, savcılığa yapacağımız suç duyurusunda o forumdan gelecek delilleri de dahil ederek kendilerini de katılan/tanık sıfatıyla iştirak ettirebiliriz.
@Mehmet-Akgül; bu konu hakkında neler diyorsunuz? Sizden 12 saat içerisinde belirttiğim e-posta adresine gerekli bilgileri ulaştırmanızı bekliyorum. Aksi takdirde; Selen multi üyeliği olarak işlem yapılacak olup, bir daha hiçbir koşul ve ad altında görüşme talebiniz olumlu olarak yanıtlandırılmayacaktır.
Amaç ne anlayamadım ben. Diğer forum sahibiyle de görüş eğer işine yarayacaksa. Dava etsen bile bir ceza çıkar mı?
Ben o kadar kızdığım halde böyle zarar vermeler benim aklıma bile düşmedi bi an. Bu kadarı bayağılık. Orada sorun yaşamıştı hafi anlarım kızıp yaptı. Burda neden yaptı? İlk değil yani konuları tek konuda toplamaları. Üzüldüm kendisi adına. Umarım akıllanır.
Üyelik tarihi
27 Kasım 2015
Mesajlar
8.927
Seslenildi
744 Mesaj
Etiketlendi
107 Konu
Cevap: Foruma ve Vatana İhanet!
29 Eylül 2016
- Paylaş
- Share this post on
Digg
Del.icio.us
Technorati
Twitter

400Beğeniler


Ağaç şeklinde